یه ماه پیش یه مهمونی داشتن هول هولکی از بسرلباس نداشتم با شوهرم رفتیم یه کفتان خریدیم سه تومن شد .. روش نشد نخره چون هیچی لباس نداشتم
برا عید گف ده تومن میدم برا خودت و دخترمون لباس بخر..دو روز پیش هفت تومن فرستاد تو کارتم گفتم هفت تومن برا خودمم کافی نیس من هیچی کیف و کفش و شلوار ندارم شال ندارم ..کفش اسپورت و مجلسی ندارم...ب تمام معنا هیچی نداشتم فقط همون کفتان
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
از جاهای اقتصادی تر و در عین حال باکیفیت خرید میکردید میشد با هفت تومن خرید خوب کرد،اینو منی میگم که تا حد خوبی از کیفیت رو برای وسایلام قائل میشم از مال های نسبتا خوب تهران خرید میکنم،میخوام بگم اصلاااا کیفیت بد رو خودم نمیپسندم
کفش هم خیلی گشتم چیز خوب نبود یه کفش پیدا کردم چرم و اسپرت و لژ دار3500...فقط کفشام گرون شدن بفیشو سعی کردم گرون نخرم...کیف و کفش مجلسی و لباس خونگی هم ندارم...