2777
2789
عنوان

شما باشید ماشین به پدر شوهر قرض میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 20911 بازدید | 349 پست
خودت وشوهرت باهاشون برید ببریدشون...اینم که بچه ها میگن وظیفه نداره چرته...وظیفه داره کمک پسرش کنه.. ...

عزیزم شما از ابراهیم حاجت گرفتی؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

در مقابل بزرگ کردنش موظفیم ولی مجبور نیستی تا آخر عمر تامینش کنی و خونه و ماشین بدی ،یکی نداشته باشه ...

مگه گربست ازیه جایی به بعد ولش کنن

نداشتن غلط کردن بچه اوردن پس برای چی پول جمع میکنن؟؟؟

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
باباشه باباش !!! فقط وظیفه اش بچه درست کردن بوده ؟؟ اینکارو همه بلدن بکنن هیچ مسیولتی نداشته ؟؟ خودم ...

این ب شما مربوط نیست ب همسرتون مربوطه اگه پول و زحمتشو شما کشیدی نده بهش منم پدر شوهرم حمایتگر نبوده اما وقتی بچش راضیه و دوسش داره ب من چ ربطی داره ننه من غریبم بازی در بیارم

واقعا چرا بعضی ها یه جوری برخورد میکنن انگار خودشون خونواده ندارن که طرف مقابل رو درک کننیا برای خون ...

نه اتفاقا بعضی عروسا برای خونواده ی خودشون همه کار میکنن حتی اگه کاری نکرده باشن براشون ولی برای خانواده ی شوهر شاخ و شونه میکشن 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

بیشتر ببینید
عجب شما وقتی نوزادی رو طبق میل و خاسته ی خودت بدنیا میاری پس در قبال بزرگ کردنش و براورده کردن نیازا ...

خدا خیرت بده 

دقیقا منم همینو میگم ، نی نی سایتی ها فکر میکنن اینجا خارجه از ۱۸ سالگی برن دنبال زندگی خودشون بچه ها ، وضع اقتصادی ایران اصلا اجازه میده بچه تنها به جایی برسه ؟ پس پدر مادر چیکارن 

بچه آوردنو که همه بلدن 

پدر شوهر من تمام کاراشو شوهر من انجام میداد خودشم همیشه میگه 

ولی درامد یکسالشو داد برادر شوهرم که دست به سیاه و سفید نمیزنه و همیشه بهشون بی احترامی میکنه 

منم گفتم نمیذارم شوهرم دیگه کمک کنه براشون وقتی من خون‌دل خوردم پا به پاش 

میگن باباشه ، باباش‌موقع نداری و بی پولی مون‌کجا بود 

سختیاش با منه بعد منم سهمی ندارم تو زندگی ولی اون باباشه شد همه کاره ؟

خودت وشوهرت باهاشون برید ببریدشون...اینم که بچه ها میگن وظیفه نداره چرته...وظیفه داره کمک پسرش کنه.. ...

بخدا اگه نداشت زورم نمیداد 

داشت و داد برادر شوهرم 

درصورتی که هرچی کار داشتن شوهرم انجام میداد براشون 

ازین کینه دارم 

فرق میذارن بین بچه ها

خدا خیرت بده دقیقا منم همینو میگم ، نی نی سایتی ها فکر میکنن اینجا خارجه از ۱۸ سالگی برن دنبال زندگی ...

همبنایی که میبینی میگن کفتاری و چه کاره حسنی و به تو چه و..یه نگا به تاپیکاشون کنی جلوی شوهرشون یا سوسکن یا اختیار ندارن یا کتک خورن اهمیت نده 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔
من پر توقعم اونا پرتوقع. نیستن که حاصل تلاش خودمونو ازمونو قرض میخوان ؟؟ ببخشید پس وظیفه پدر چیه فقط ...

وقتی پسرش زن میگیره باید از پسرش حمایت کنه 

اتفاقا من از این چیز خیلی بدم میاد همه زحمات رو مادر برای بارداری تولد زایمان شیردهی تربیت کردن و...میزاره بعد بگن بچه مال پدره پدر کوفتش بشه 

پدر خودش بره باردار شه بزاعه 

والا 

چقدر تند حرف میزنی خب برا چی زن گرفته؟؟؟

عجب چ ربطی داره ب زن گرفتن

مگه میشه ی پدر هیچ کاری برا بچش نکنه

مگه شوهرش‌خودش‌عقلش‌نمیرسه اگ عقده ای از طرف پدرش داشته باشه قطعا خودش ماشینو نمیده

حتمن دوسش داره حتمن برا پدرش احترام قاعله

وقتی پدر و پسر خودشون باهم خوبن و هرچی هم باشه راضین

چرا باید ی عروس بینشونو بهم بزنه و ندید پدید بازی در بیاره؟

بابای خودشم بود همینجور میکرد؟؟