2777
2789
عنوان

با هفت میلیون خرید عید کردم شوهرم دعوام کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1403 بازدید | 71 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولی سه تومن واسه کفتان زیاد بوده 

آخه کفتان زود هم تکراری میشه 

باور کن یه مانتو شلوار شیک میتونستی با سه تومن بخری، از این اداری های مدل دار که هم میشه با مقنعه سر کار بپوشی هم با روسری میتونی توی مهمونی و بیرون بپوشی، چرا الکی خرج میذاری رو دست شوهرت

خوب خریدی که ۷ تومن چیزی نیست الاندرسته بدست آوردنش سختهولی خب وقتی قیمت‌ها بالاست باید چیکار کردیه ...

مامانمم باهاش تند حرف زد گف مگه کنیز آوردی خوند فقط کار کنه حسرت همه چی تو دلش بمونه هفت تومنم چیزیه با زنت بحث کنی اگه نداشتی یه چیز داری و اینجوری میکنی ..دخترمو با همین یتیمی نذاشتم اب ت دلش تکون بخوره از وقتی زن تو شد حسرت همه چی تو دلش موند..خیلی ناراحت شد مامانم با شوهرم بحث کرد اولین بار بود اینجوری ب شوهرم توپید

نمیدونم شرایط مالی تون چطوره ولی دم عید فشار اقتصادی آقایون خیییلی زیاد میشه 

چندرغاز درآمدشون هست 

عید هم که شیرینی لباس میوه شکلات آجیل و فلان و اینا حالا دوتکه الان میخریدی دو تیکه بعد عید.. چیزی نمیشه 

من امسال برا خودم یه کت و سارافون گرفتم به نظر خودم خیلی هم قشنگه 900 تومن 200 تومنم یه شال و تموم کفشم 3 ساله استفاده میکنم سالم و تمیزه به لباسم میاد نخریدم 

شلوار دیدم دیده نمیشه همون پارسالی خوبه 

کیف همون پارسالی سالمه 

چادر چندساله دارم مرتبه خوبه 

سخت نباید بگیری 

💔🌱
تقریبا یه ماهه دارم میرم مغازش از صب تا شب سر پام میرم خونه هم ب بچه شیر میدم شبم درست نمیخوابم ب خا ...

بنظرم با توجه به اینکه دوسال چیزی نخریدی و ممکنه بازم همین مدت چیزی نخری حتما چیزای خوبی خریدی و کار اشتباهی نکردی

ولی سه تومن واسه کفتان زیاد بوده آخه کفتان زود هم تکراری میشه باور کن یه مانتو شلوار شیک میتونستی با ...

گلی هول هولکی شد شوهرم هی میگف زود باش یکیشو انتخاب کن باید بریم مهمونی خودمم راضی نبودم ..

اوه کاش مامانت چیزی نمیگفت

آره ب مامانم گفتم چرا اومدی وسط بحث ما..من داشتم با خنده بحث رو تموم میکردم مامانم عصبی شد .. آخه میدید من لباس ندارم بپوشم خیلی برام ناراحت بود...