2777
2789
عنوان

دختر مجردایی ک پدر مززززخرف دارن بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دارم خفه میشم،دلم میخواد کلی حرف بزنم ،میترسم اشنا ببینه،خسته شدم از تعطیلی از عید متنفرم این روزا ه ...

واااای دقیقا

واس من مث ضحاک مونده خونه و از عقده 

فقط زوم کرده رو من 

حالمو بهم میزنه پیرمرد خرفت

من بخاطر اینکه بچگی خیییییلی بهم ظلم کرده و حتی وقتی تو پاااک ترین حالت ممکن ی دختر بچه ۱۵ ساله بودم بم گف ج.ن.ده   عممممرا نمیتونم تو صورتش حتی نگاه کنم

چ برسه تحویلش بگیرم 

Be brave!  And strong...
عزیزم خیلی ناراحتم کردی با نصیحتت درواقع نمک ب زخمم پاشیدی خداروشکر ک بابای تو چیزی تو دلش نبوده 😘ت ...

متاسفم ولی من خودم یه درگیری لفظی شدید با بابام داشتم بعدش اینطوری شد 

انشاالله خوبی پدر تو هم بهت ثابت بشه 

اگه با حرفام ناراحتت کردم معذرت می‌خوام 

منم ۲۳ کاش دانشگا راه دور بری راحت شیمن ازین طریق ی چنسالی از وجود نحسش خلاص شدم موقت

من خودم اصفهانم تهران درس میخونم یه چند ترمی هست مهمان شدم اصفهان به اصرار خانواده 🤦🏻‍♀️

حالا می‌خوام ارشد بزنم یه شهر دیگه برم ولی خب بازم عذاب وجدان دارم بابت خانوادم فکرشون رهام نمیکنه خیلی حس بدیه😔

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
متاسفم ولی من خودم یه درگیری لفظی شدید با بابام داشتم بعدش اینطوری شد انشاالله خوبی پدر تو هم بهت ثا ...

خواهش میکنم عزیزم

ولی مطمعنم پدرت بهت نگفته ج.ن.د.ه  

پس نمیخواد درقالب فرشته ی مهربون بهم بگی ک روح پدرم خیلی لطیف و مهربونه و باید منتظر اثباتش بمونم

بهرحال ارزوی ارامش میکنم برات و از خدا میخوام تو شرایط من قرار نگیری هرگز 

Be brave!  And strong...
واااای دقیقاواس من مث ضحاک مونده خونه و از عقده فقط زوم کرده رو من حالمو بهم میزنه پیرمرد خرفتمن بخا ...

به منم گفت شبیه دخترای خیابونی ارایش میکنی🙂من ریمل میزنم رژ لب همین💔گفت تو از ما نیستی به خانواده مادرت رفتی !جلوی جمع💔قلبم شکست خیلی زیاد نمیدونم نفرین کنم درسته یا نه اصلا نمیدونم دیگه چی درسته چی غلط

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بیشتر ببینید
من خودم اصفهانم تهران درس میخونم یه چند ترمی هست مهمان شدم اصفهان به اصرار خانواده 🤦🏻‍♀️حالا می‌خو ...

عذاب وجدانه چی اخه

اصن چرا مهمانی گرفتی 

همون تهران میموندی

منم ارشد راه دور قراره بزنم

تا ناموس درس خوندم  ک فقط فرار کنممم

Be brave!  And strong...
به منم گفت شبیه دخترای خیابونی ارایش میکنی🙂من ریمل میزنم رژ لب همین💔گفت تو از ما نیستی به خانواده ...

وایی بگردم توام دست کمی از من نداشتی پس 

فرار کن فقط

با درس یا کار

Be brave!  And strong...
وایی بگردم توام دست کمی از من نداشتی پس فرار کن فقطبا درس یا کار

کار که نذاشت گفت بمون خونه

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بیشتر ببینید