2777
2789
عنوان

دختر مجردایی ک پدر مززززخرف دارن بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 72 پست

من نمیدونم بگم مضخرف درسته یا ن 

ولی انقد ازش دلم پره ک خدا میدونه فقط 

ببینن هر چی از دهنش درمیاد هرچیزی ک دشمن ب دشمنش میگه بابای من بهم میگه 

هرفحشی اعم از ج..نده و ریدم دهنت و بیا ...بخور و...

و متاسفانه و صد البته متاسفانه منم در قبالش چون خیلی بهم فشار میاد فشش میدم 

خیلی دلم میخاد رابطمونو بهتر کنم ..هی یه مدت من کم میارم سعی میکنم اونم چیزی گف سکوت کنم ولی از یه جایی ب بعد دیگ نمیشه 

فقط مرگ چاره ی کارمونه الان ..نمیگم مرگ اون چون دلم نمیاد من مث اون بی رحم نیستم ولی ب مرگ خودم راضیم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
من نمیدونم بگم مضخرف درسته یا ن ولی انقد ازش دلم پره ک خدا میدونه فقط ببینن هر چی از دهنش درمیاد هرچ ...

بابا ولش کن چ بهتر کردنی 

منم ازین حرفای مفت میزنه بهم ک از چشمم افتاده 

حتی دلم نمیخواد صورتشو تو عکسا هم نگا کنم و حتی صداشم بشنوم 

اتفاقا باید رابطتو کمرنگ کنی و فاصله بگیری از همچین ادم سمی ن اینکه بچسبی بهش 

صدسال هم اخلاقش عوض نمیشه 

Be brave!  And strong...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حوصله غیبت کردن ندارم و حوصله ندارم غصه های گذشته رو شخم بزنم 😅😅😅من اومدم اینجا شاد بشم و بخندم � ...

تاپیک شاد برو پس اینجا مضمونش چسناله و عصبانیته تااا خرتناق😂

Be brave!  And strong...
همین الان پیش پات داشتم اشک میریختم بخاطر این موضوع بخاطر این به ظاهر پدر ، خواهربزرگم داره خونشو جد ...

وایی بگردم 

چقدر اینایی ک میگی رو تجربه کردم 

چنسالته؟ 

برو پیش خواهرت زندگی کن توام 

یا دزس بخون برو خوابگا 

Be brave!  And strong...
بابا ولش کن چ بهتر کردنی منم ازین حرفای مفت میزنه بهم ک از چشمم افتاده حتی دلم نمیخواد صورتشو تو عکس ...

ببین بابای من مرد خوبیه  برا بقیه عااالیه

ولی نمیدونم چرا انقد با من لجه 

کاش یبار دلیلشو میفهمیدم .کاش بهم میگف ...دلیلشو یمگف ببینم تقاص کدوم گناهمه ولی نمیدونم.منم مث خیلی از دخترای دیگ دوس دارم پدرم بهم محبت کنه ..محبتش بخوره تو سرم فش نده دعوا نکنه داد نزنه سرم

هرچقدم بخام بهش فکر نکنم بعضی وقتا حسرت اینو میخورم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
ببین بابای من مرد خوبیه برا بقیه عااالیهولی نمیدونم چرا انقد با من لجه کاش یبار دلیلشو میفهمیدم .کا ...

خب انقد حسرت نخور 

نیاز داری روحیه ات رو قوی کنی تو 

انتظاری ک داری مثل اینه ک درخت موز مصنوعی یهو هندونه بده 

اره عزیزم برا منم با مردم خوبه  ولی شخصیت واقعی همونه ک ادما با خانواده دارن چون بیشتر از همه میبیننشون و نمیتونن فیلم بازی کنن براشون 

Be brave!  And strong...
خب انقد حسرت نخور نیاز داری روحیه ات رو قوی کنی تو انتظاری ک داری مثل اینه ک درخت موز مصنوعی یهو هند ...

فک کن من دارم خییلی اروم سر یه موضوعی صحبت میکنم 

خیلی اروم 

یهو سرم محکم داد میزنه 

خودشم میگم مشکل روانی داری بخودش بارها گفتم 

دیوونس

بیشتر ببینید
فک کن من دارم خییلی اروم سر یه موضوعی صحبت میکنم خیلی اروم یهو سرم محکم داد میزنه خودشم میگم مشکل ر ...

خب واقعا هم مشکل روانی دارن 

اگ بخای هر روز باهاشون بحث کنی بهت قول میدم خیلی شخصیت چرتی میگیری  ناخوداگاه تبدیل میشی ب ادمی ک دنبال بحث میگرده یا یه ادم فوق عصبی  یا شاید حتی بشی یکی مثل خودش 

پس بهت پیشنهاد میکنم مثل من از یجا ب بعد ی کلمه هم باهاش حرف نزن 

و دور شو ازش ب هر قیمتی شده 

اگ سنت پایینه ک درس بخون بری شهر غریب  خوابگا‌راحت بشی 

اگ نه هم برو سرکار  یا ازدواج 

Be brave!  And strong...
خب واقعا هم مشکل روانی دارن اگ بخای هر روز باهاشون بحث کنی بهت قول میدم خیلی شخصیت چرتی میگیری ناخو ...

مرسی عزیزم 

خدا هم کمکم من کنه هم تو هم امثال ما

بیشتر ببینید

من تجربه خودمو می گم پدر من گاهی که عصبانی میشد سر مسائل بی اهمیت خیلی با خشونت با من رفتار می کرد جوری که واقعا ازش کینه داشتم بعد یبار تو کست باکس یه پیج جنایی با یه دختری مصاحبه کرده بودن که پدرشو کشته بود چون پدر خیلی خشنی داشت که دائم کتکشون می زد تو یه لحظه عصبانیت دختره پدرشو کشته بود من دادم اون وویس رو پدرم گوش کرد گفتم ببین خشونت خشونت می آره یدفعه از دست آدم خارج میشه کنترل اوضاع ، اولش یذره به من بد و بیراه گفت که تو ام نکنه مثل این دختره ای منو می خوای بکشی 😂 بعد دیگه همون شد دیگه دست روم بلند نکرد جون دوست 😁