2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132318 بازدید | 679 پست
گفت پاشو برو به بابت اینا شام بده مگه من کلفتممن هیچی نگفتم رفتم شام خوردیم بابام کلی سرش داد زد که ...

خیلی اشتباه میکنی اسی، اگر خانواده مادرید هواتو رو دارن همون اول میگفتی شر به پا میکردم بهتر بود، الان یه زندگی نرمال داشتی

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

من جات بودم مدارا میکردم .. اگه اون بره همه مسئولیت‌ها میفته گردن تو فکر خودت باش.. دیگه تا آخر عمرت همش فکر تنهایی بابات باید باشی... ته این قضیه به ضرر خودته

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین طلاقی در کار نیست ..اینو مطمعن باش ...چون پرسه ی طلاق به این سادگی ها نیست .ممکنه ی مدت میونه شون شکراب بشه وبعدش دوباره خوب میسه ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

بابام جدیه بار صدمشه میگه بابامی دفعه رفته بود پیش بابام گفته بود دخترت دزدی میکنه پول از کیفم برمید ...

دیشب شب جمعه بود دل باباتو نرم کرده تو بشنو و باور نکن از این بحثا بین زن و شوهرا زیاده بازم میگم باور نکن 

ولی داداشت گناه داره اون بچه چرا باید تقاص ظلم‌مادرش ببینه 

توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

آخی، خوش به حال زنای خراب.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
قضاوت نکنید بذارید تعریف کنم بعد هرچی خواستید بگیداین خانوم غریبه نیست اتفاقا فامیل نزدیکمونه ک دفعه ...

درکت میکنم عزیزم بلاخره صبرهم حدی داره 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

اسی دیدی بازم از امروز مزاحم درس خوندنت میشن

برو ب زن بابات بگو یا مراعاتمو میکنید این 1 ماه 

یا به بابا میگم ی راه حلی پیدا کنه 

فقط 1 ماه مونده پس سعی کنین با صدا اذیتم نکنی تا برم دانشگاه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
دیشب شب جمعه بود دل باباتو نرم کرده تو بشنو و باور نکن از این بحثا بین زن و شوهرا زیاده بازم میگم با ...

بابا انگار همه داداش کوچیک یا خواهر کوچیک ک دارن از ی پدر مادر هم هستن

دعوا نمیکنن، همو نمیزنن؟ 

والا هممون تو سر هم میزدیم باهم نمی ساختیم 

این چیزی نیست ک بخوایم بزرگش کنیم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
گوشی دستم نیست لپ تاپه سخته تایپ شرمندهبخدا اشکم بند نمیاااد

دخترم فقط درس بخون برو دانشگاه وکار کن مستقل شو اصلا به این زودی به فکر ازدواج نباش چون دوست پسرت از اوضاع زندگیت با خبره فردا وقتی به اختلاف بیفتید سرکوفت میزنه بهتره کمی دیر با شخص دیگه وه انشالله پولدار هم باشه ازدواج کن

زن بابام خیلی بامن بد اخلاقه با بابامم با محبت حرف نمیزنه همیشه سر سنگین و سرده

میدونی شبا تا صبح بشین درس بخون اگه اتاق داری چراغ مطالعه نورش کمه  روشن کن بدون اینکه کسی متوجه بشه با بابات هم هماهنگ کن که شبا درس داری میخونی بگو به اون زنیکه هم نگه 

بخون تلاش کن قبولی 

به ازدواجم فک نکن وقتی قبول بشی اونم رشته حقوق ببهترین کیسا میان سراغت بعد ازمون وکالتم بازم مستقل میشی بهترین موردا رو خواهی داشت دکتر وکیل خلبان 

گند نزن فقط به اینده ات 

اون زنیکه هم حسودی میکنه بهت سعی کن نادیده بگیریش