2777
2789

ب من هم تو آن تی گفتن پسره 

بعد هم ۱۵هفته دکترم تو مطب سونو کرد گف مطمعنا پسره 

الان۲۰هفتمه انومالی نرفتم هنوز بخاطر تعطیلات هیجا نیس فعلا 

خلاصه خواب دیدم زایمان کردم بچم دختره

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای یعنی میشه با این همه سونو باز این اتفاق برا ادم بیافته؟

انومالی مهمترین و دقیق ترینشه ولی خب دیگ ۱۵هفته دکتر تو مطب خودش گفت دیدم پسره البته سونو های مطب دقیق نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم این خوابا تو بارداری طبیعیه

چون هنو انومالی نرفتم میگم ی وقت عوض نشه من دوماهه سامیارم صداش میکنم یعنی شوک وارد میشه بهم عوض شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم این خوابا تو بارداری طبیعیه

انومالی هم نرفتم جدیدا خیلی خواب میبینم بچم دختره یا ی دختر میبینم یا شوهرم سرم هوو آورده میگن تعبیرش دختره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انومالی هم نرفتم جدیدا خیلی خواب میبینم بچم دختره یا ی دختر میبینم یا شوهرم سرم هوو آورده میگن تعبیر ...

خب چه عیبی داره پسر دیگه که داری با توجه به امضات من که جات بودم خوشحال میشدم جنسم جور باشه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چون هنو انومالی نرفتم میگم ی وقت عوض نشه من دوماهه سامیارم صداش میکنم یعنی شوک وارد میشه بهم عوض شه

تو بارداری تعبیر خواب جنسیت برعکس هست

منم پسر داشتم ولی خواب میدیدم دختره 

ماشاللت باشه بچه ددومتم هست ب ۱۵ هفته اعتماد کردی 

حتما دلت پسر میخاسته

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

خب چه عیبی داره پسر دیگه که داری با توجه به امضات من که جات بودم خوشحال میشدم جنسم جور باشه

ن نمی‌خوام اگه از اول دختر می‌بود اره خوشحال میشدم خیلیم 

ولی من عادت کردم ب این که پسر شه براش لباس خریدم با این جنسیت کنار اومدم براش رویا بافی کردم همش صداش میکنم  

الان درک میکنم ی مادر بود روز آخر دیده بود دخترش پسر شده گریه میکرد چون انگار دیگ با بچه غریبی می‌کنی تا چند روز خیلی بده اشتباه بگن تو سونو

1
5
10
15
20
25
30
35
40