2777
2789
عنوان

خیلی سرد شدم از شوهرم

369 بازدید | 14 پست

اعتیاد داره تو این چن سال خیلی تلاش کردم ک ترک کنه ولی نشد پارسالم ۶ماه قهرکردم اومد گفت ترک کردم و...با خانوادم صحبت کردم برگشتم خونه خودم ،ولی بعد چن ماه دوباره شروع کرد ب مصرف 

الان خیلی ازش سرد شدم واقعا دیگ نا امید شدم قصد جدایی دارم ،پدرم اونروز اومد با خودشو خانوادش صحبت کرد گفت من نمیزارم دخترم با ی ادم معتاد زندگی کنه و...اونم گفت تا ۱۰روز فرصت بده من درستش میکنم و...فرداش من اومدم با پدرشوهرم شهرستان عید دیدنی شوهرم نیومد .

خیلی دلم میخواد برم خونه ام ،خسته شدم ،از طرفی ام میگم زندگی با این آدم فایده نداره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگر جدا بشی زندگی بهتری داری؟ منزل پدرتون منظورم هست؛ آیا تو سنی هستین که شرایط ازدواج مجدد داشته باشین 

یوقتایی همین که اسم یه مرد تو شناسنامه باشه ارزشمند هست ( البته متاسفانه با فرهنگ اینجا)

بشین قشنگ فکر کن و پخته عمل کن

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اگر جدا بشی زندگی بهتری داری؟ منزل پدرتون منظورم هست؛ آیا تو سنی هستین که شرایط ازدواج مجدد داشته با ...

متاسفانه تنها شانس و خوشبختی و اقبال و آسایش و آرامش زن ایرانی ازدواج کردنه 😐

دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه میدهند

میخوای به عنوان دختری که پدرش معتاده راهنماییت کنم؟؟؟ببین من 30 سالمه.متاهلم.ولی از وقتی یادم میاد پدرم اعتیاد داشت.چه خون دل ها که من و خواهر برادرم مخصوصا مادر بیچارم نخوردیم.چقدر پیش فک و فامیل و در و همسایه شرمنده شدیم.هر دفه میگفت ترک میکنم.آره ترک میکرد ولی بدترشو برمیداشت.سیگارو ترک کرد،تریاک رو برداشت.تریاک رو ترک کرد،قرص خورد.قرص رو گذاشت کنار هروئین کشید.هروئین رو گذاشت زمین شیشه رو برداشت.یادمه یه بار خونه تنها بودم با پدرم،شیشه کشیده بود حالت عادی نداشت،رفت چاقوی آشپزخونه رو آورد گفت میخوام با این شهیدت کنم.تصور نمیکنی چه حالی داشتم.هنوز که هنوزه بازم دارو مصرف می‌کنه.استادمون بهترین حرف رو گفته در مورد اعتیاد.گفت اعتیاد تعطیلی داره ولی ترک نداره.اگه میخوای خودت و بچه‌هات که نمیدونم داری یا نه اینارو تجربه کنه برگرد.

باور کن باور کن باور کن تا آخر عمرت پیش پدرت بمون،مجرد بمون،زیر منت خونوادت باش ولی با معتاد جماعت یجا بند نشو.حتی اگه پیغمبر باشه ولی معتاد باشه،جدا شو.نمیدونی،نکشیدی نمیفهمی چی میگم.