2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 132503 بازدید | 680 پست
چ اشغال بی ذاتی هسسگ محلش کن درس بخون برو دانشگاه از زیر منت این خانومم دربیا

وقتی همش صداش تو گوشمه چطور تمرکز کنم

دیشب  بابام بهش گفت پیرزن غر غرو

40 سالشه پیر نیست ولی از بس حرف میزنه بهش گفت

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

اول همه مادرت رو خدا رحمت کنه منم خودم پدرو مادر نداشتم می‌دونم دلت شکسته هست اما منطقی بهت میگم شاید از حرفام بدل بگیری ولی واقعیت هست بری زندگی کنی در آینده بهش می‌رسی 

تا اینجا که فهمیدم برادرت یه بچه هست و بچه در واقع دعوا درست کرده 

زن و شوهر با همدعوا میکنن دو دقیقه بعد یادشون می‌ره پیداست زن بابات تو زندگی تو فشاره وبابات نتوانسته بهش برسه به دل اونم نگاه کن خودتم بزرگ میشی ازدواج می‌کنی سختی زندگی ورابژه زن و شوهری رو میفهمی نترس جدا نمیشن شبم آشتی میکنن

بعدم شما الان یه فکر درست وایندت باش وقت شوهر کردن وگول یه پسر رو خوردن وعشقم کردن نیست 

زن بابات از هفت سالگی بالاخره خدمات داده کارات رو کرده درس خوندی لباس آشپزی و..بهتره قدر دان باشی 

کار خونه بچ داری خانه داری سخته 

در آخر هم بگم تمام خانه ها و خانواده ها وحتی مادر ودختر هم بحث دارن با هم مادر خودت اگه زنده بود هم ازین گیر ها وحرف ها داشتی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کنابخونه چی

مشکل اینجاست زنش جوری پیش بابام بی احترامی ب من نمیکنه بابامم بارش شده منو دوست داره فقط زبونش تلخه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
وقتی همش صداش تو گوشمه چطور تمرکز کنمدیشب بابام بهش گفت پیرزن غر غرو40 سالشه پیر نیست ولی از بس حرف ...

خیلییی سخته

نمیتونی بری کتابخونه عمومی؟

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

فوت شده تو 6 سالگیممن اصلا مامانمو ندیدم جز یکی دوباراز وقتی ب دنیا اومدم مریض بود 6 سال همش تهران ب ...

خدا به دلت صبر بده دختر مهربوووون و صبوررر 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

مشکل اینجاست زنش جوری پیش بابام بی احترامی ب من نمیکنه بابامم بارش شده منو دوست داره فقط زبونش تلخه

یه بهر فیلم بگیر ازش نشون بابات بده بگو ده سال وضع همینه حرفی نزدم ولی این چند ماه برام مهمه ببین چیکار میکنه بزار برم خونه پدربزرگم درس بخونم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

به نظرم جو خونه که آروم تر شد بابات رفت سرکار خیلی جدی ولی آروم با زن بابات صحبت کن بگو من ماه دیگه کنکورمه اگه قبول نشم مجبورم یه سال دیگه بمونم پشت کنکور همین وضع ادامه داره ولی اگه قبول شم میرم خوابگاه یا حتی شاید ازدواج کردم کلا ، پس به خاطر آرامش هممون این ماه باهام را بیا تا سروصدا تو خونه نباشه و درسم تمام شه

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃
اول همه مادرت رو خدا رحمت کنه منم خودم پدرو مادر نداشتم می‌دونم دلت شکسته هست اما منطقی بهت میگم شای ...

ممنونم عزیزم

خدمات جز غذا هیچ کاری نکرده برام همه زحمتای منو مادربزرگ بدبختم کشید بزرگم کرد بچگی زیاد میرفتم خونش

هر روزم منت غذایی رو که درست میکنه رو سر من میذاره

من هیچقوت بهش بدی نکردم به قول شما درکش کردم که اونم شاید حق داره

امشب با تموم دل شکسته ای که دارم با دل خونم 

رفتم بغلش کردم گفت میگذره 

با ایکه مقصر من نیستم اون هر روز دعوا راه میندازه من  سکوت میکنم

نذاشت بغلش کنم دوستی پرتم کرد سرم خورد تو در کابینت 

بابام نبودش اون لحظه

ب این ادم محبت نیومده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

قبل از اینکه حرف بزنی یکم فکر کنی بد نیستا چرا بهش حس اضافی بودن میدی؟

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

اسیی ای کاش همشهریمون بودیی میاوردمتت خونه ی خودمم 

باهم درس بخونیمم

❤️❤️❤️❤️

من روزای خوبتووو می بینممم کسی که باوجود این همه مشکل 

بازم دنبال راهیی برای درس خوندن میگرده یعنی لیاقت خیلی چیزا رو داره 🔥

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

ممنونم عزیزمخدمات جز غذا هیچ کاری نکرده برام همه زحمتای منو مادربزرگ بدبختم کشید بزرگم کرد بچگی زیاد ...

من گفتم میگذره اما اون ببین چ رفتاری کرد

هردفعه خواستم باهاش رفیق شم نذاشت زد تو پرم بدتر لج کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید