2777
2789
عنوان

بابام به زن بابام گفت حوصلتو ندارم میخوای طلاقت میدم 😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 131950 بازدید | 678 پست
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

از اول دید من هستم با شوق اومد گفت اخی مامانت مثل خواهرم بود بزرگت میکنم ولی بعد ی سال اذیتاش شروع شد

من مزاحم بودم؟؟ تو 7 سالگی کجا میرفتم 

ی دختر جز خونه باباش سرپناهش  کجاست؟؟ آواره بشم تا خانوم ناراحت نشه؟؟

کم عذابم نداده

من همین الان میخوام برم گاهی ب سرم میزنه شب از خونه فرار کنم ولی میترسم

شوهرم نمیده عشقم 2 ساله پام مونده

درس میخونم ولی امیدم کمه ب قبولی

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نباش چهار هفته و پنج روز دیگه نی نیت دنیا میاد یادت میره😑😑😑

امضامو بخون!!! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قشنگام لطفا دعا کنید من به عشقم برسم🥰🤲🏻💜 تیکر بارداری رو هدف روز کنکور زدم که همش نگاش کنم بفهمم زمانم کمه باید تلاشمو بیشتر کنم (باردار نیستم) اگه دعاکنید امسال قبول شم ممنونتون میشم 😍😍🥰🥰

بیشتر ببینید
میدونم فرت و فورت تیکر بارداری میزنن...ولی این تیکر بارداریه نه کنکور 😑🙄🙌

عزیزم الان مشکل شما تیکره؟! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
دعوای جدی نبوده از این بحث ها بین زنو شوهر پیش میاد دوروز دیگه هم همه چی به روال قبل بر میگرده ،مهری ...

بابام جدیه 

بار صدمشه میگه بابام

ی دفعه رفته بود پیش بابام گفته بود دخترت دزدی میکنه پول از کیفم برمیداره بابام تا دو ماه چپ چپ نگام میکرد 

همیشه بدمو میگه پیش بابام تهمت میزنه بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

الان منتظری طلاق بگیرن؟! نه نمیگیرن! اینجور دعواها بین زن و شوهرها خیلی پیش میاد

اما تو با پدرت تو خلوت صحبت کن و رفتارای بد نامادری و داداشت رو بهش بگو و ازش بخواه به زنش اولتیماتوم بده که رفتارشو درست کنه و دیگه اذیتت نکنه

مادرت طلاق گرفته؟چندسالته؟

فوت شده تو 6 سالگیم

من اصلا مامانمو ندیدم جز یکی دوبار

از وقتی ب دنیا اومدم مریض بود 6 سال همش تهران بستری بود ما شهرستان بودیم گاهی میومد ی شبه باز میرفت یگه فوت کرد

18 سالمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
توام سعی کن درکش کنی سخته بچه یکی دیگه رو بزرگ کردن از اول مزاحمش بودی یه جورایی داداشت که گناهی ندا ...

خب بی خود کرده زن مرد بچه دار شده

مجبورش کرده بودن مگه

تموم زندگیمی هر چی داروم‌به فدات ...میدونی 😕بیشترین تلاش مو 😞سی ایی بود که تونه نگه داروم ولی خو تو نخواسی نگه داشته بشی💔در حوالی سی سالگی...

بابام جدیه بار صدمشه میگه بابامی دفعه رفته بود پیش بابام گفته بود دخترت دزدی میکنه پول از کیفم برمید ...

عزیزم کنکورفرهنگیان حتما میاری بزن و برو با عشقت زندگیتون رو شروع کنید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید