2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گوشای بچمو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 49238 بازدید | 479 پست

عزیزم منم همین مشکل و گوش و خودم دارم خیلی بده درکت میکنم🥺. ی چسبایی هست مخصوص گوش نوازده بزن گوگل ببین بعد برو داروخانه ازشون بخر استفاده کن تا جلوگیری کنه. ی موقع ام اگه همینجوری موند میتونی در سن پنج سالگی عملش کنی ک عمل سختی ام نیست سر پاییه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوشای بچم ژنتیکی شبیه گوشای خودمه حتی خودمم مسخره کرد تو جمع

مگه گوشات چه طوریه؟

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید
فک کنم جوابشو واقا پیدا کردم😁 خیلی ممنون آبجی

بچت اگه یه گوشش جلو هست شبا رو اون گوشش بخوابون بزار بچسبه سرش 

دقت کن تا نشه موقع خواب 

کلاه یا هد سرش بنداز گوشاش بچسبه به سرش بعد یه مدت حالت میگیره

عزیز اولا که خیلی بی شعور بوده اون عمه خانم

خاله منم گوشای پسرم رو عیب گرفت گفت چرا گوشاش این طوره؟درصورتیکه زن مومنیه هنوزم که هنوزه از دستش ناراحتم 

ولی گوشای پسرم الان طبیعی هست تو بچگی اینجوریه کم کم شکل میگیره و بعدا بگو الان عمل زیبایی ش هست عمل میکنه ولی تو چی که عقل نداشتتتو نمیتونی عمل کنی

الان عمل اودیو پلاستی هست که گوش رو برش میزنن و دوباره به صورت صاف سر جاش می‌دوزند و رد بخیه هم پشت گوشه

خیلی بی شعوره عمه خانم

به نظرم در آینده ب بچه ات یاد بده ک هر کس مسخره اس کرد یعنی داره خودشو مسخره میکنه و اعتماد بنفسش رو نبازه . چون خواهر شوهر آخرش بچه برادر رو دوست داره چیزی خیلی ته دلش نیست ولی بقیه اینطور شاید نباشن و با منظور مسخره کنن

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
دقیقابهم میگن بده بخوره خبببانگار خودم نمی‌دونمیه دفعه خواهر شوهرم اومد به بچم غذا بده نخورد بهش گفت ...

باز خوبه اینطوری میگه

من خودم تپلم ، به من یه بار یکی گفت خودت این همه میخوری یه کم هم به بچه ت بده بخوره

ببین عزیزم پسرت هنو کوچیکه کم کم ماشالا استخونش سفت میشه موهاش بلند تر میشه این چیز خیلی پیش پا افتا ...

عزیزم اینو از از کجا دیدی؟

چون تو قرآن داریم همچین چیزیو، ولی دقیقا برای کفر به خدا و رسوله. نه مسخره کردن. آیه ی ۸۰ سوره توبه.

اگرم منظورت آیه ی قبلشه که ۷۹ باشه، دقیقا گفته کسانی که صدقه دادن مومنان رو مسخره میکنن. نه مسخره به صورت عام.

چون جای دیگه از قرآن اومده که تنها گناهی که بخشیده نمیشه، شرک به خداست.

نمی‌گم مسخره کردن گناه کمیه، ولی برام جالبه بدونم کجا دیدی؟؟؟

عزیزم اینو از از کجا دیدی؟چون تو قرآن داریم همچین چیزیو، ولی دقیقا برای کفر به خدا و رسوله. نه مسخره ...

عزیزم تو قران که داریم راجب تمسخر و اینکه یکی از سوره هایی که ویل آمده داخلش همین راجب تمسخر، سوره همزه هست

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌