2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گوشای بچمو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 49451 بازدید | 479 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوش بحالت شوهرم اصلا هیجی نمیگه هیچ باهاشون لبخندم زد اینجوری گفتن

عین شوهر بی غیرت مادرسگه من لعنت بر پدرش فقط از گوه ننه باباش میخوره اونا هم محلش نمیدن حتی دیدن بچم نیومدن ولی شوهرم ارزشش اندازه گوه تو فاضلابم نیست کسیکه تعصب بچش و زنش نداره

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

ذات من با شما و‌فامیلاتون فرق داره

ذاتت فرق داره برای خودتت فرق داره هیچ‌عروسی از این مدل شوخی های خانواده ی شوهر با بچه ی خودش خوشش نمیاد حالا خودتونو بزنید به اون راه کدوم مادری خوشحال میشه که خواهرشوهرش به بچه اش بگه گوش بل بلی؟؟؟

ذاتت فرق داره برای خودتت فرق داره هیچ‌عروسی از این مدل شوخی های خانواده ی شوهر با بچه ی خودش خوشش نم ...

اون میدونه بچش مثل بچه ی خودمه ذات عروسمونم درسته همه رو بدجنس نمیبینه

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

اون میدونه بچش مثل بچه ی خودمه ذات عروسمونم درسته همه رو بدجنس نمیبینه

خداروشکر ایشالله که همینه من از طرف یک مادر گفتم چون واقعا مادرا از اینکه کسی عیب بچشون رو‌بگه نا احت میشن حالا چه به شوخی کسی بگه چه جدی اگه مادر باشی میفهمی من چی میگم چون من خودم واقعا از درون داغون شدم دوسال ولی الان خداروشکر با گذشت زمان گوش های پسر منم درست شد ولی حرفاشونو یادم نمیره فقط مواظب باشیم شوخی شوخی دل مادری رو نشکنیم

الان دوباره این هفته قراره هنه ی خواهر برادرای همسرم بیان جمع میشن خونه مادرشوهرم بار حتما همه مسخره ...

قبلش به همسرت بگو کسی بچتو مسخره کرد یا جوابشو میدی یا من از اون جمع میرم الان بچس فردا بزرگ بشه روش لقب گوش فلان بذارن خوبه مرگ ی بار شیون ی بار عرضه نداری خودم جواب بدم میگم به کسی ربطی نداره مگه من افریدم دست من بوده خودتون کم عیب و ایراد ندارید باید مسخره بشید 

اگه همسرت گفت با خودته جواب بده چشاتو ببند جواب بده فردا بچت سر خرده نشه اگه بگه ن زشته و فلانه بگو پس مهمونی که حرمت نگه نمیدارن و شعور ندارن نمیام

شوهرمم میگه چیزی نیست ولی بخدا از وقتی دنیا اومده هیلی براش ناراحتم گناه داره بزرگم بشه دوستاش مسخره ...

اسی چقد سخت میگیری هرررررموقع هررررکی مسخرت کرد تاییدش کن و ذوق کن و بگو آره مثل خودمه و ذوق خودتو بکن بخدا خفه میشن

منم خانواده شوهرم میرسیدند  به پسرم میگفتن قدش کوتاس و کوچولوئه و فلانه و مسخره میکردند

منم بهشون میگفتم آره دقیقا به خودم رفته کوچولو موچولو و بانمکه 😂الان انگار زورشون میاد که من قدم‌کوتاس بسکه ذوق قد کوتاه خودمو کردم🤣تازه بهشون گفتم شوهرم میگه تو باید مانتو کوتاه بپوشی چون ریزه میزه ای مانتو کوتاه خیلی بهت میاد😝آخ میخواند بترکن 

شمام بگو وای آره به خودم رفته پسرم عاشق گوشاشم😂یا به شوهرت بگو تعریف پسرتو بکنه که چقد بانمکه و بگو باباش عاشقشه 

خواهر شوهرت حسوده و بیشعور باید بااین رفتارها ساکتش کنی وگرنه خودتو مریض میکنی 

چرا اعتماد بنفستو از دست میدی؟خیلیم قشنگه گوشاش بانمکه 

من خیلی خوش خنده هستم 

جاریم خیلی زورش میاد که شوهرش با من یه چیزی میگه میخنده همیشه جاریم باد میکنه و اخم‌میکنه 

یه بار گفت بچم گفته چرا زنمو فلانی همش میخنده ؟با لحن بد گفت

منم گفتم بهش بگو بسکه زنموت خوش خنده و مهربونه😂

وای داشت میترکید 

اسی همیشه سعی کن بهترین جواب هارو آماده کنی لج‌نکن 

با شوخی حرف بزن 

خودتو بالا ببر بچتو بالا ببر از هیچ حرفی دلخور نشو بگرد باحال ترین حواب رو‌پیدا کن بخدا خفه خون میگیرند

من میخام ی چیزی بگم 

از آدمایی ک تا یکی رو میبینن یه ویژگی ظاهر بدشو میگن واقعا چندشم میشه.بیشترم تو بچه ها هست

وای چ سیاهی،وای چرا کچلی،وای چرا لاغره انقد.ب تو چ ؟از بس منفی نگرن و بنظرم خودشون زشتن!

اسی چقد سخت میگیری هرررررموقع هررررکی مسخرت کرد تاییدش کن و ذوق کن و بگو آره مثل خودمه و ذوق خودتو ب ...

خیلی حسود چند سال بود از ازدواجمون می‌گذشت خودمون بچه نمی‌خواستیم خانواده ی شوهرم بهم میگفتن نه چون عموت مشکل داره حتما توام داری اصلا باور نمیکردن خودمون نمی‌خواهیم شوهرم میگفت بچه دوس ندارم الکی میگفت که دست از سرمون بردارن حالا دوران بارداریم هی میگفت اکه داداش بچتونو دوس نداشته باشه چیکار میکنی اونوقت ببین تا این حد احمق و حسود و بی سفت