2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گوشای بچمو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 49495 بازدید | 479 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهر من روز زایمان بچه داد بغلم شیرش بدم ، تنها بودم، لبخند شیطانی زد زد گفت بچه بعدیت پسر !!! ( بچه ام دختر بود و خودمون هم دختر می‌خواستیم) 

قلبم دقیقا مثل شیشه هزار تیکه شد .. 

لعنت خدا بر تیکه اندازان ک دل میشکنند 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

جای شوهر من اونجا خالی بود در لحظه یه چیزی می‌گفت که لال میشد حرف حاضر آماده همیشه تو دهنش داره این بشر عاشق این اخلاقشم ولی خودم شوک میشم لال میشم الحمدالله بچه هام هم به شوهرم رفتن از کسی حرف نمیخورن در دم جوابشو میدن

منم میگم گوش بِل بِلی زنداداشم ناراحت نمیشه

نناراحت میشه ب رو نمیاره مطمعنن 

میخواد نقطه ضعف نده شاید خسته بشی یا از رو بری با عرض معذرت 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

ببین عزیزم پسرت هنو کوچیکه کم کم ماشالا استخونش سفت میشه موهاش بلند تر میشه این چیز خیلی پیش پا افتادس عیب نذار رو گل پسرت

من چشام درشته چشمای پسرم دوبزابر چشمای من درشته ینی نوزادی فقط چشم بود بعد همینم مسخره میکردن از بیشعوریشون

خداوند میفرماید ای پیامبر تنها گناعی که اگر تو برای شخص گناهکار هفتاد بار اسغفار کنی نمیبخشمش مسخره کردنه هرگز لین شخصو شفاعت نکن چون من ب حرف خودتم گوش نمیدم

وقتی‌ شما که مادرشی نمیگی از بقیه توقع نداشته باش

خدارو شکر که چهار ستون بدنش سالمه ،دختر داداش منم داشته شکاف کام می‌شده که الحمدالله دیگه کامش شکاف نخورده فقط یه خط باریک روی لبشه یه بار به روش نیاوردیم همیشه بهش میگم عروسک عمه انشالله دوازده شوهر ه سالش بشه اون خط کوچولو هم جراحی پلاستیک می‌کنه که رفع بشه علم اینقدر پیشرفت کرده که اصلا نباید خودتو به خاطر این چیزا ناراحت کنی 

گوش بل بلی طوره؟ متاسفانه بیشعوری شاخ و دم نداره ، دختر عموی منم از بچگی گوشش اینطور بود ولی هیچوقت ندیدم هیچکس از خونواده چیزی بگه ، خودمم بعضی وقتا دلم میخواست به زنعموم بگم یه هد سر یا تل سرش کن گوشش بهتر بشه ولی هیچوقت روم نشد بگم ، شما سعی کن کلاهی سربندی چیزی سرش کنی اگه میشه

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃