2777
2789

سلام بچه ها من ۴ ساله توعقدم وهمسرم همون سال اول شکست مالی بدی خورد وتایم طولانی عقدمون بخاطر نبود شرایط مالی خوب بوده

بعد الان قراره توهمین سال برام عروسی بگیرن

بعد همسر من خیلی ازمسائل رو پیش ما افتاده میدونه وکلا به من نمیگه مثلا همین تصمیم عروسی گرفتنمونو خود همسرم بهم نگفت جلسه گذاشته بودن بعد از سه روز یه شخص دیگه به من گفت که جلسه گذاشتن وتوافق شده که عروسی تواین سال گرفته بشه

حالا من ازقبل به همسرم گفتم حنابندون نمیخوام چون هم شرایط مالیش خوب نیست وهم حیفم میومد پولمو صرف رسم ورسومات وبرای یه شب کنم

وتوجهیزیه ام لباسشویی نداشتم وکلا رسم جهیزیه نداریم وکلا قدیما همه چیز با داماد بوده الان به دلبخواه هرکی یه سری وسایل میگیره که ماهم همین کارو کردیم بعد شرایط مالی پدر منم خیلی اوکی نیست پولدار نیست پدرم  فک کنم شرایط رو گفتم،همسرمم قبول کرد که لباسشویی بخره اولش ولی بعد زد زیرش وبا حرفای من دوباره قرار شد بگیره

حالا از امروز بگم

رفته بودیم مهمونی فامیلیم ویکی از بزرگترامون ازمون راجب مسائل عروسی پرسید که همسرم گفت حنابندون نداریم ومنم گفتم درعوضش یه شرط دیگه دارم که لباسشویی هست

اینم بگم مادر من زیادراضی نیست به حنابندون نگرفتن

بعد فامیلام باهام حرف زدن که کوتاه بیام تواین شرایط مالی وبه جیب شوهرم نگاه کنم ونخوام لباسشویی رو وحرفاشون هم منطقی بود ولی ازاونجایی که همسرم یه سری اشتباهات مالی توسالای اول کرد ومن چوبشو خوردم وخیلی سختی کشیدم خیلی دلم گرفت که همسرمم ازخدا خواسته با فامیل همراه شد که منو منصرف کنه از خرید ماشین وگفت ۶ ماه بعد یا یه سال بعد برات میخرم

اصن خیلی به هم ریختم نمیدونم چرا به شدت حالم بده ازسرشب همش دارم گریه میکنم ولی دلیلشم نمیدونم حرفا منطقی بود ولی به وعده وعید اعتمادی ندارم

کلا یا من حرف زدن بلد نیستم یا همسرم تو خلوت خودمونم حرفی که میزنم رو میپیپونه وهمش میگه باشه برا وقت دیگه

خیلی دلم گرفته وناراحتم حتی همین الانم دارم گریه میکنم بخاطر نادیده گرفتن من توسط همسرم که یه بار نگفت چشم هرچی تو دوست داشته باشی همه هی گفتن به جیبت نگاه کن 

الانم باید ازخواسته هام بزنم که همسرم بدهی ها وقسطاشو بده یه بار دل به دل من نمیده

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما هم میگین من اشتباه میکنم؟

الان میخوام چند ساعت دیگه پیام بدم به همسرم بگم باشه قبول

ولی کادوهای عروسی نصف نصف ببینم واکنشش چیه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
خودت درامد نداری؟ حالا لباسشویی همچین قیمت فضایی هم نداره یه ایرانی قسطی بردارید کم کم قسطاشو بدین

اصلا خرید اقساطی رو قبول نمیکنه جدای ازاینکه قراره دوباره بریم زیربار قرض وقسط ودیگه جا برای قسط لباسشویی نداریم

بیشتر ببینید
شما هم میگین من اشتباه میکنم؟الان میخوام چند ساعت دیگه پیام بدم به همسرم بگم باشه قبولولی کادوهای عر ...

کش نده قضیه رو و سر لج ننداز. 

بعد چهارسال عقد بودن یاد بگیر تصمیمات و توافق دوتایی تون رو به هیچ فردی نگید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بیشتر ببینید
نباید توی جمع دیگران تصمیمتان رو میگفتید .به اونا چه که شما چیکار میخوایید بکنید

حق با شماست کاملا اشتباه کردم اگر مطرح نمیکردم توی جمع 

قطعا راضی میشد برام بخره الان دیگه میدونه چقدر پشتوانه داره😔😪

بیشتر ببینید
اصلا خرید اقساطی رو قبول نمیکنه جدای ازاینکه قراره دوباره بریم زیربار قرض وقسط ودیگه جا برای قسط لبا ...

خوب خودت بردار از پدر کمک بگیر

بدون لباسشویی واقعا سخته

بعدم چه لزوم داره کل تصمیماتتونو به فامیلا بگین 

حنا بندون که کلا چرت و پرت هست گرفته بشه نشه فرقی نداره ماشین لباسشویی هم که لازمه اما حالا بعدا هم ...

چقدر حرفاتون شبیه یکی ازحاصرین توجمع بود🫠😃

درسته عزیزم

فقط نمیدونم چرا من از سر شب همش دلم گرفته ودلشکسته ام

بیشتر ببینید
کش نده قضیه رو و سر لج ننداز. بعد چهارسال عقد بودن یاد بگیر تصمیمات و توافق دوتایی تون رو به هیچ فرد ...

برام درس عبرت شد

منتها همسر منم 

هنوز منه 

ما نشده

وبه تنهایی تصمیم میگیره حتی همین امروز جلوی یه نفر از اعضای خانواده یه نظر دادم بد برخورد کرد وهمش میگه باشه برا فرصت مناسب همیشه همینو میگه بعدم تمام دیگه حرفی درموردش نمیزنه وخودمم دوباره بحثو پیش بکشم بازم همینو

ومن همیشه ناراحتم ازاین موضوع ودرنهایت هم به من میگه خیلی غر میزنی نق میزنی

بیشتر ببینید
چقدر حرفاتون شبیه یکی ازحاصرین توجمع بود🫠😃درسته عزیزمفقط نمیدونم چرا من از سر شب همش دلم گرفته ودل ...

الهی دیگه متاسفانه همش تقصیر شرایط بد اقتصادی جامعه است پسرا نمیتونند به هدفشون برسند دخترام به آرزوهاشون مجبورن دوتایی کوتاه بیاند تا بگذره یا کلا بیخیال ازدواج اینا بشند

حق با شماست کاملا اشتباه کردم اگر مطرح نمیکردم توی جمع قطعا راضی میشد برام بخره الان دیگه میدونه چقد ...

عیبی نداره .حالا هم بازبان خوش و خوشرویی اگر تونستید همسرتون رو راضی کنید اگرم نشد بعد عروسی باکادوها یه دونه بردارید.حنا بندان هم توی این اوضاع مملکت گرفتنش اصلا واجب نیست .

خوب خودت بردار از پدر کمک بگیربدون لباسشویی واقعا سختهبعدم چه لزوم داره کل تصمیماتتونو به فامیلا بگی ...

بابام دیگه بم کمکی نمیکنه میدونم اگر نه اینقدر خودمو کوچیک وخار نمیکردم واقعا خیییلی پشیمونم همچین مسئله ای رو درمیون گذاشتم که پس فردا پشم سوژه شون وبشینن بگن خیلی پر ادعاست

بیشتر ببینید