2777
2789
عنوان

لطفا توی بیو های خراب شده اتون انقدر ننویسین مدیکال استیودنت😑😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 155 پست
چجوری تونستی استمرار داشته باشی؟منم تنها مشکلم همینه اصلا نمیتونم بشینم پای درس الانم پشت کنکورم دوس ...

به بدبختی خودمو مجبور میکردم بشینم پای کتاب 🫠

دیگه از یه جایی به بعد مینشستم مینوشتم مشکلاتمو ولی تو سایت نه ،جایی که ارتباط آدما باهام کم باشه 

مثلا من تو بلاگفا برای خودم مینوشتم تا خالی میشدم بعدش آروم بودم میومدم پای درسام ...

گوشی ،سایت ،هر چی صفحه ی مجازی هست آدمو از استمرار داشتن دور میکنه ...

من اون سالی جدی میخوندم دیگه که اخبار وحشتناک در میومد ،نصف مسائل رو من چند روز بعد میفهمیدم حتی 😅یا مسائل کنکوری رو ...

تا کلی حتی خودمو تعلیق کردم تو سایت حتی  👌🏻به شدت تاثیر منفی داشت 

از لج تو، تو اون یکی بیو هامم مینویسم که امثالی مثل تو از حسودی منفجر بشنقبل اینکه پزشکی بخوای قبول ...

بنویس به جهنممم.میگن خدا بد دل ها رو بالا میبره 

حسود کسیه که تلاش نکرده .من از تموم نوموونی و جوونیم گذشتم و این شد

ولی اگه یه نفر با شرایط من(که تعدادشون کم هم نیست) با دیدن بیو ها و حاشیه هاتون از خودش متنفر شد و خودشو کشت خونش گردن خودتونه

در مسیر....🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به بدبختی خودمو مجبور میکردم بشینم پای کتاب 🫠دیگه از یه جایی به بعد مینشستم مینوشتم مشکلاتمو ولی تو ...

مرسی عزیزم

یعنی گوشیو کلا گذاشته بودی کنار یا مثلا چه تایمایی از گوشی استفاده میکردی؟

روزی چند ساعت میخوندی ؟ چجوری پارت بندی میکردی؟ و اینکه چه سالی قبول شدی؟ چند سال پشت کنکور موندی؟ 

ببخشییید کلییی سوال پرسیدم اخه خیلی تحت فشارم خیلی عقب موندم از زندگیم و واقعا ناراحتم

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤
من ۴۰۳ دومین کنکورم و دادم و روزانه قبول شدم و حالا از کنکور محرومم .موندم لیسانس بی صاحاب رو بگیرم ...

خوب یکسال که زیاد نیست 

شرایطت مثل برادرمه 

بازم نشسته پشت کنکور ...

البته میتونی بعدا کنکور بدی و تطبیق بزنی و یک ترم بیفتی جلو یا بعدا لیسانس به پزشکی بدی اونم باز خوبه ...

اگه خیلیی خیلیی خیلیی اثر منفی داره روت انصرافم بدی بد نیست ولی به نظرم اول مشکلت رو حل کن بعد انصراف بده ،خواهرانه بهت میگم اینو ،میدونی مشکلت چیه ؟ذهنت منفی نگره ،اینو اول حل کن ...

از یه طرف چون از رشته های مرتبطی ،تمومش کنی با آمادگی بیشتر میتونی بیای پزشکی ،از یه طرف مسئله ی علاقه نداشتن و عذاب کشیدن باهات هست ...

باید دو دو تا کنی ببینی شرایط کدومش برات بهتره و با جون و دل بجنگی برای هدفت بدون توجه به مسائل مختلف 

عزیزم تو با این استمرار و پشتکاری که داری مطمین باش توی خیلی از مراحل دیگه ای از زندگیت موفق میشی

داشتن توانایی استمرار و پشتکار خیلی از هوش مهم تره

خوشبحالت واقعا

-بيا بازى +چه بازى؟ -تو بخند +خب؟ -من بميرم برات! 🥺❤
به بدبختی خودمو مجبور میکردم بشینم پای کتاب 🫠دیگه از یه جایی به بعد مینشستم مینوشتم مشکلاتمو ولی تو ...

من بعد کنکورم عضو سایت شدم تو دوسالی که کنکور داشتم از دنیا بی خبر بودم🥲 کاملا به دور از حاشیه.استمرار هم داشتم تست هم میزدم هر روز بالای ۱۲۰ تا تموم منابعمو کامل زدم ولی مشکلم پایه ریاضیم بود که بخاطر آنلاین خوندن و کرونا ضعیف شده بود و من هرچقدر کلاس رفتم بی تاثیر بود(البته من تو درک ریاضی همیشه خیلی خوب نبودم و بخاطر این موضوع سال دهم تصمیم داشتم تغییر رشته بدم به علوم انسانی.درواقع فکر میکردم استعداد نداشتن تو ریاضی رو میشه با پشتکار جبران کرد ولی نشد🙂)

در مسیر....🌱

تو با ارزشی چه با پزشکی چه بدون پزشکی 

امیدوارم به آرزوهای قشنگت دست پیدا کنی 

و با مصلحتت یکسان و هماهنگ باشن

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید
عزیزم تو با این استمرار و پشتکاری که داری مطمین باش توی خیلی از مراحل دیگه ای از زندگیت موفق میشیداش ...

هوش از پشتکار مهم تره

پشتکار رو میشه یکاریش کرد ولی وای به روزی که هوشت کافی نباشه

در مسیر....🌱

مصلحت من اگه پزشکی نباشه مرگه.کاملا جدی

اینجوری نگو وگرنه ممکنه به خاطر همین علاقه شدیدت مورد امتحان سختی قرار بگیری 

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
بیشتر ببینید
مرسی عزیزمیعنی گوشیو کلا گذاشته بودی کنار یا مثلا چه تایمایی از گوشی استفاده میکردی؟روزی چند ساعت می ...

خواهش 

من اصلا گوشی نداشتم 😅یه تبلت داشتم که باهاش چیزای درسیمو انجام میدادم 

میگم دیگه استفاده ام تایم خاصی نبود،مثلا جمعه ها یا یه روز در هفته که فشار روم بود دیگه تعطیل بود درس ،یه چک میکردم ،باز میرفتم فیلم میدیدم ،برای استراحتم فیلم میدیدم کلا ،هر چند اینم درست نبود و اگه اینجوری نبودم ،رتبه ام باز خییلیی بهتر میشد ...از لحاظ ذهنی فیلم و خواب و درس تو زندگیم بود،روزایی که تو سایتم بودم به شدت به هم میریختم یا یه سری آدم ذهنمو درگیر میکردن و میرفتم تو حاشیه ،کلا تو دوران کنکور و دورانای مهم زندگی آدم سمه اینجا ...بعد از جریانات شهریور و مهر ۴۰۱ تو آبان تقریبا رها کردم 

من ۴۰۲ قبول شدم و دیپلمم برای قبل از ۱۴۰۰ بود 🥴

من در حد توانم میخوندم ،پارت بندیم آزمون قلمچی رو قسمت دیشو اون موقع میبردم جلو که به شدت سنگین بود ،دیگه درس خوندنم بستگی به حال و مودم داشت چون افسرده بودم ...فقط میدونستم باید تو دو هفته اون برنامه رو به جایی برسونم 👌🏻فرق داشت البته با الان 

متوجه ام ولی خوب نباید بهش فکر کنی که عقب افتادی ،پیش اومده دیگه ،باید به خودت بقبولونی که بعد از این رو درست زندگی کنی