2777
2789

بابا سقط چیه آخه😭😭😭قلب بچم تشکیل شده😭😭روحش بدنشه شوهرم هی میگه سقط سقط ..من غلط کنم سقط کنم بچمو😭😭😭بزرگترین گناهه اصلا وای خدا نمیدونم چیکار کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا نمیخواد چه مرگشون شده این مردها🤧

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

بچه ی دیگه هم دارین یا نه؟

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

شوهرت غلط اضافی کرده ، اصلااا زیر با حرفش نرو گناه که دارره، قتل نفسه ،یه موجود زنده ارو با این کار میکشی، با ادم بزرگ فرقی نداره اصلاااا،

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

گناهو ول کن شرایطشو دارین یا نه؟

گناهو ول کن ی موجود زنده ک درد رو احساس میکنه و موقع سقط ب رحم مادرش پناه مببره را بزن بکش منظورت اینه درسته؟

شرایطو برا قبل تشکیل نطفه میگن ن الان

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

باید از اول کار بفکر بودی و الان باید شوهرت بچه رو بپذیره

معمولا زمانی که به دنیا میان عشق و علاقه پدری شکل میگیره

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌