2777
2789
عنوان

خانومایی که اندام جذاب دارین بیاین

560 بازدید | 32 پست

شماها که اندامتون خوبه آیا تاثیری روی بهبود زندگیتون داره؟

شوهرتون بهتون میگه که عاشق اندامتونه یا اینکه فرقی واسش نداره؟

یعنی باعث شده که حس کنین شوهرتون بیشتر دوستون داره؟

میزان اهمیت این موضوع رو میخوام بدونم با تشکر 🩷

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

حقیقتا نه همسرم انقدر ک اخلاق حمایت من همپا بودنم براش مهمه ظاهر مهم نیست

اما خب خودم دوس دارم دیگ....لباسا پیرهنا تو تنم شیکه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
حقیقتا نه همسرم انقدر ک اخلاق حمایت من همپا بودنم براش مهمه ظاهر مهم نیستاما خب خودم دوس دارم دیگ... ...

ای وای پس رکب خوردیم 🥲😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موضوع شاید در انتخاب همسر موثر باشه اما در ادامه زندگی مسائل دیگه واقعا مهمتره

من همیشه به اندام و ظاهرم اهمیت میدم، دروغ چرا برای همسرم هم خوشایند هست اما با اطمینان می گم اصلا اولویت نیست. مثلا همراهی کردن در خواسته های خیلی کوچیک روزمه مثل بستنی خوردن نصف شب زمستونی ( کلا همسرم از این ویارها زیاد دارن  ) خیلی خیلی مهمتر هست تا مثلا این موضوعات

اندام فقط قسمتی از جذابیت رابطه هستاونم وقتی سرکیف هست به چشمش میاد و تعریف میکنه

خب به نظرتون چی میتونه زن رو انقدر جذاب کنه که مرد واسش بشینه گریه کنه😐به عینه دیدم دلیلشو نمیدونم

همسر من تعریف زیاد میکنه خب بالاخره وفتی لباسا بهت بیاد و اینجوری ببینه دوس دارن ولی اینکه مثلا اگه ...

من اصلا هنوز به دستم نیومده

که مردا توپر دوست دارن یا اسکینی😐

میخوام ازدواج کنم دارم میسنجم ببینم با همسر آینده ام که بدنسازه چجوری باشم 

این موضوع شاید در انتخاب همسر موثر باشه اما در ادامه زندگی مسائل دیگه واقعا مهمترهمن همیشه به اندام ...

چه همسر احساساتی پایدار باشین 🥲

خب به نظرتون چی میتونه زن رو انقدر جذاب کنه که مرد واسش بشینه گریه کنه😐به عینه دیدم دلیلشو نمیدونم

اخلاق 

غر نزدن 

محبت 

احترام

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن