2777
2789
عنوان

قلب بچم تشکیل شده ولی شوهرم نمیخوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 45 پست
گناهو ول کن ی موجود زنده ک درد رو احساس میکنه و موقع سقط ب رحم مادرش پناه مببره را بزن بکش منظورت ای ...

الان بمیره خوبه یا بمونه پنجاه سال هرروز بمیره و زنده بشه؟ وقتی پول ندارن بچه بزرگ کنن بچه میخواد چیکار 

یا فقط باید پس بندازه جامعه رو به فساد بکشه؟

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان ما چی بگیم نظر شوهرتون هم خوب مهمه ولی ما فقط میتونیم بگیم هر جور خودتون صلاح میدونید

گوه خورده که نظرش مهمه یعنی چی مهمه نظرش وقتی مهم بود که بخواد بچه دار بشه یا نه ، نه الان که بچه وجود داره یه موجو زنده هست نه خدا اجازه داده،نه بنده خدا اجازه داره این کارو بکنه، 

درد من درد می‌کند صحبت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

الان بمیره خوبه یا بمونه پنجاه سال هرروز بمیره و زنده بشه؟ وقتی پول ندارن بچه بزرگ کنن بچه میخواد چی ...

وقتی نطفه تشکیل میشه باید ب دنیا بیاد دیگ اینک روزگارش چطور بشه با تلاش خودش و خدا. اگ الان کشته بشه قتل هست قتل یک انسان ن ی سوسک.تو از کجا میدونی قراره همه جارو ب فساد بکشه مادرم وقتی منو حامله بود ۳ تا دختر داشت با ی شوهر بیکار و بی خونه و هیچی.۳ تا امپول سقط زد ولی من موندم. الانم جایی رو ب فساد نکشیدم دبیرم دکترا دارم و مادرم

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن

عزیزم وقتی همسرم با صراحت کامل میگه توله ی تو رو نمیخوام یعنی خود تو رو هم نمیخواد ولی فعلا نمیخواد کاری کنه دو راه داری یا سقط کنی و یه فکری به حال خودت کنی یا راضیش کنی دیگه جز این دوتا راهی نداری 

گوه خورده که نظرش مهمه یعنی چی مهمه نظرش وقتی مهم بود که بخواد بچه دار بشه یا نه ، نه الان که بچه وج ...

عزیزم این مسئله یه مسئله ی شخصی به من و شما اصلا ربطی نداره خوب میتونه بره همسرش رو راضی کنه ولی مردی که بگه من از توله نمیخوام علنا داره میگه تو رو هم نمیخوام این زندگی زندگی بشو نیست

اگه قراره به دنیا اومد اینجوری ازارش بدید با این سرایط و تا اخرنفرینتون کنه

الان سقطش کنی خیلی بهتره

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

دقیقا سال قبل من تو شرایط الان تو بودم با این تفاوت که من با قرص ال دی باردار شده بودم

دعوا بحث درگیری 

ولی بالاخره مجبورم کرد ... 💔

قرص خوردم آمپول زدم دارو های گیاهی خوردم ولی سقط نشد 

و تا آخر بارداری من مثل بید میلرزیدم که دنیا بیاد اون دارو ها چه تاثیری روش گذاشته .. 

دورانی کع میشد بهترین دوران زندگیم باشه مثل زهرمار گذشت 

من کردم تو نکن دوست عزیز 

وقتی نطفه تشکیل میشه باید ب دنیا بیاد دیگ اینک روزگارش چطور بشه با تلاش خودش و خدا. اگ الان کشته بشه ...

از هر هزارتا یکیش موفق میشه

تلاش و خدا و این چیزا تو محله های پایین شهرم جوابه؟ بابا بیاین پایین از این نردبون خدا و گناه 

گناه بچه هایین که هرروز عذاب میکشن هزاربار آرزوی مرگ میکنن

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

نمیگه پول نداره کلا گفته توله از تو نمیخوام

ببین چیه دهنتو گرفتی توله توله میکنی ، مگه حیوونه میگی توله ، دهنتو باز میکنی بفهم چی هجی میکنی ، به انسان نمیگن توله

درد من درد می‌کند صحبت درد با عامل درد درد را  غم می‌کند با گفتن درد به عامل درد با خیال تسکین درد درد هم ری میکند💔

از هر هزارتا یکیش موفق میشهتلاش و خدا و این چیزا تو محله های پایین شهرم جوابه؟ بابا بیاین پایین از ا ...

تو نشستی میشماری ک از هرچند تا چندتاش موفقه؟من خودم بچه پایین شهرم کمم تو زندگیم ندیدم. کمم ندیدم بچه پولدارایی ک ایندشون داغون شد. اول و اخر کلام هیچ کس حق کشتن یک انسان رو نداره مگر اینک ذات کثیف و سیاهی داشته باشه

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن