2777
2789
عنوان

قلب بچم تشکیل شده ولی شوهرم نمیخوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 45 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو نشستی میشماری ک از هرچند تا چندتاش موفقه؟من خودم بچه پایین شهرم کمم تو زندگیم ندیدم. کمم ندیدم بچ ...

اصلا نمیفهمین منظورم چیه 

این آقا اصلا آدم مناسبی برای پدر بودن و تشکیل خانواده نیست!

منم حرفم به این خانم اینه که احساسی تصمیم نگیر نزار پای گناه

اگه میبینی نمیتونی بچه نگه داری و اون بچه آینده‌ای نداره همون بهتر به دنیا نیاد

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

چند قسمت زندگی پس از زندگی رو تیکه هایی که راجع به سقط هست نشونش بده

یکی امسال تجربه آقای پاسبان

یکی هم آقای امیرحسین حیدری

هر کدومش چند قسمتی بودن

ولی یادم نیس تو کدوم قسمتش تعریف میکردن که کودکشون رو اون دنیا می بینن که به قتل رسونده بودن و چقدر عذاب وجدان و ناراحتی داشتند

ببین چیه دهنتو گرفتی توله توله میکنی ، مگه حیوونه میگی توله ، دهنتو باز میکنی بفهم چی هجی میکنی ، به ...

عزیزم خونسردیتو حفظ کن شیرت خشک میشه خودش تو تاپیک های قبلی گفته دوست دارم بگه به تو هم اصلا مربوط نیست یه چی هم به تو ميگما حرف خودش بوده دیگه هم جواب پیام منو نده یه چی بهت میگما

اصلا نمیفهمین منظورم چیه این آقا اصلا آدم مناسبی برای پدر بودن و تشکیل خانواده نیست!منم حرفم به این ...

عزیزم لطفا بیا دیگ جواب همو ندیم چون شماهم متوجه نیستی من چی میگم. و هیچکس نباید یک انسان رو بکشه حتی اگ بدونه وقتی ب دنیا میاد شرایطش اوکی نیست چون هیچکس از یک دقیقه بعدش خبر نداره. همین

برای حاجتی ک در دل دارم یک صلوات مهمانم کن
عزیزم خونسردیتو حفظ کن شیرت خشک میشه خودش تو تاپیک های قبلی گفته دوست دارم بگه به تو هم اصلا مربوط ن ...

گوه نخور  گوه نخور ک ی ر  ندا ش تو ود ه ن تو  و شخصیت توله وارت ، چی میخوای بگی از یه تو له مثل تو که واق واق میکنه  و شخصیت حیوون وار داره بعیدم نیست بخواد چیزی بگه  یه چیزم به من میگی ، بیاااا برو بیا برو تهدیدم نکن منو که خار کشت میکنم نفهم عقده ای 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

عزیزم لطفا بیا دیگ جواب همو ندیم چون شماهم متوجه نیستی من چی میگم. و هیچکس نباید یک انسان رو بکشه حت ...

یه پوست و استخوانی که هیچ حافظه ای نداره و یه تنهایی و جدا از مادر نمیتونه زنده بمونه سقطش کشتن محسوب نمیشه

ولی توصیه ام بهت اینه یکم مستند ببینی یکم واقع بینانه به این جهان نگاه کنی

همیشه همه چی گل و بلبل نیست گاهی یه قتل بهتر از یه عمر بدبختیه

مثلا اگه یکی آزمایش داد و پنجاه درصد بچه سندروم بود بنظرت بابد نگه داره؟

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

گوه نخور گوه نخور ک ی ر ندا ش تو ود ه ن تو و شخصیت توله وارت ، چی میخوای بگی از یه تو له مثل تو ک ...

گوه خوب تو بخور چون من اصلا گوه خور نیستم مثل تو بی شخصیت معلوم نیست چی داره میسوزنتت

گوه خوب تو بخور چون من اصلا گوه خور نیستم مثل تو بی شخصیت معلوم نیست چی داره میسوزنتت

سلام، ببین من بی حرف پیش بابت حرفایی که دیروز زدم واقعا شرمندم ، جدای از این که شما هم جواب دادی و چیزایی گفتی من فقط میدونم اشتباه کردم ، من نمیدونستم خود طرف اینو گفته وشما داری میگی ، بازم معذرت میخوام بابت رفتار زشتم،

حلالم کن

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

سلام، ببین من بی حرف پیش بابت حرفایی که دیروز زدم واقعا شرمندم ، جدای از این که شما هم جواب دادی و چ ...

سلام عزیزم اشکالی نداره گذشت رفت دیروز تمام شد جوری که انگار هیچ وقت وجود نداشت