2777
2789
عنوان

وقتی فهمید یه تبریک هم نگفت حتی😑

766 بازدید | 58 پست

ما تو فامیلمون اصلا پزشک نداریم ،من امسال با کمک خدا پزشکی قبول شدم و تازه عید به فامیل گفتیم(یعنی بحثش پیش میومد می‌گفتیم)دیشب دخترداییم که یه سال ازم کوچیکتره و یه دختر دوساله داره با شوهرش اومدن خونمون ,ما یجورایی باهم بزرگ شدیم و من واسه ازدواجش کلی خوشحال شدم و تبریک گفتم اونموقع،تازه همیشه چون از من زودتر ازدواج کرده و بچه دار شده یه حس برتری میکرد نسبت بهم,دیشب وقتی فهمید قبول شدم نه تنها تبریک نگفت بلکه سریع بحثو عوض کرد...واقعا ناراحت شدم ازش...

حسادت 

موفق باشی

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نشو 

از شرایطش راضی نیست و درکش کن 

و امسال یا سال پیش منظورتون هست؟!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیشتر ببینید

چرا زودتر نگفتین؟ شاید از پنهون کردنه ناراحت شده البته بازم رفتارش زشت بوده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اون ازدواج کرده و بچه داره و درگیری های معمولی اما تو یک دختر خوش قلب و موفقی .

پزشکی قبول شدن کار هرکسی نیست 

تو یه جورایی شاخ غول را شکستی عزیزم

تو خوشبخت تر و بهتره موقعیتت پزشکی یعنی 

خوشبختی 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...