2777
2789
عنوان

وقتی فهمید یه تبریک هم نگفت حتی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 58 پست
دختر دایی تون حق دارن و شما نباید ناراحت بشین اصلا

دختردایی رویت شد :

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی من خیلی بهت تبریک میگم من پارسال کنکوری بودم میدونم کنکوری و پشت کنکوری یعنی چی خب اون بنده خدا یجاش سوخته میدونی چرا چون اون با شوهر و بچش تعریف میشه در حالی که تو خودت نشون دادی یه پا تعریفی امیدوارم منظورم رو گرفته باشی

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید
ناراحت نشو از شرایطش راضی نیست و درکش کن و امسال یا سال پیش منظورتون هست؟!

همین امسال

ضمنا اون به شدت عاشق ازدواج و بچه بود وبا اینکه باهم پشت کنکور بودیم اون ازدواج کرد من موندم پشت کنکور، الانم ۵ ساله ازدواج کرده ،خداروشکر شوهرشم خوبه ،ولی فکرشم نمی‌کردم اینجوری رفتار کنه

ناراحت ؟

کاملا واضحه که تو شخصیت مهربونی داری و هوای همه رو داری و قلب بزرگی داری! 

با خوشحال شدن و موفقیت بقیه خوشحال میشی ! 

چون کمبود و عقده تو وجودت نیست !

اون بنده خدا بخاطر اتفاقات خونوادگی گذشته دچار کمبود هایی هشتش و عقده دیده شدن و برتری و .. داره 

از بچگی تو رو برتر میدونست ولی تو ظاهر دنبال این بود که از تو برتری داشته باشه ! 

الآنم از شدت حسادت بحث رو عوض کرد و تبریک نگفت 

به نظر من درکش کن 

حس میکنم خونواده ی حمایتگر و .. ای نداره که اینجوری شده 

پس درکش کن و ازش ناراخت نشو 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید