2777
2789
عنوان

وقتی فهمید یه تبریک هم نگفت حتی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه قشنگم بپرس

مرسی💖

من پایه یازدهم تجربیم تا حالا کنکوری نخوندم میخوام جدی شروع کنم بخونم،به نظرتون دیر نیس؟

شما از کی جدی خوندید؟

بعد سوال دیگمم اینه من نمیتونم با درسنامه ارتباط بگیرم روشی برا درسنامه خوندن میگید؟چجوری سریع بخونمش؟

جهنم جاییه که بعد از مرگت، بهترین شخصی ک میتونستی باشی میاد ملاقاتت...!

نه قشنگم بپرس

من نتونستم تو این ایام عید درس بخونم اصلا 

ی مشکلی برام پیش اومده دکتر گفته ۱ماه باید خونه باشم مدرسه نرم به نظرتون چجوری برنامه ریزی کنم؟

کلی درس انباشته دارم 

مرسی💖من پایه یازدهم تجربیم تا حالا کنکوری نخوندم میخوام جدی شروع کنم بخونم،به نظرتون دیر نیس؟شما از ...

اصلا دیر نیست،به شرطی که یه ماه دیگه دوباره این سوالو نپرسی،من خودمم هیچوقت با درسنامه ارتباط نگرفتم و خوندن و مرور کردنش واسم زجر بود تا اینکه واسه درسایی که مجبور بودم درسنامه بخونم رفتم کلاس و تازه عاشق درس و جزوه ی اون استاد میشدم و درصدم رشد میکرد،اینم بگم به خاطر معروف بودن یه استاد سر کلاسش نرو،استادی خوبه که تو با تدریسش ارتباط بگیری حتی اگه سالای اول تدریسش باشه،در آخرم بگم که هرگز خدارو فراموش نکن تو سال کنکورت و مدام باهاش حرف بزن و ازش کمک بخواه ،از نظر روحی خیلی تخلیه و شارژ میشی واسه ادامه ی مسیر،موفق باشی دختر قشنگ♥️✨

من نتونستم تو این ایام عید درس بخونم اصلا ی مشکلی برام پیش اومده دکتر گفته ۱ماه باید خونه باشم مدرسه ...

هیچی درسایی که تو مدرسه تدریس میشه رو خودت با فیلم درسی آلا یا جاهای دیگه پیش ببر و بخونشون،تمرکزتم به شدت روی نهایی باشه ،از همین امروزم شروع کن اینکه قبلا نخوندنیو ولش کن،حتی اگه حوصله نداری بازم بخون اگه بخوای صبر کنی تا حس درس خوندن بیاد باید بگم تا روز قبل کنکور این حس نمیاد،پس فوری یه برگه بردار درسایی که باید بخونی رو بنویس و برنامه ریزی کن و شروع کن

هیچی درسایی که تو مدرسه تدریس میشه رو خودت با فیلم درسی آلا یا جاهای دیگه پیش ببر و بخونشون،تمرکزتم ...

با کلاسینو پیش نرم دیگ؟

اصلا دیر نیست،به شرطی که یه ماه دیگه دوباره این سوالو نپرسی،من خودمم هیچوقت با درسنامه ارتباط نگرفتم ...

مرسی کلاس آنلاین شرکت میکنم کلاسینو یعنی فقط جزوه بخونم؟

با کلاسینو پیش نرم دیگ؟

ببین اگه کل پکیجو برداشتی دیگه نمیشه کاریش کرد با همون پیش برو ولی اصلا لازم نیست تو کل درساتو با یه مجموعه برداری مثلا من شیمی رو با آقاجانی تاملند ثبت نام کرده بودم ریاضی رو با رفعتی تو کلایو و...

مرسی کلاس آنلاین شرکت میکنم کلاسینو یعنی فقط جزوه بخونم؟

نه نه من نگفتم فقط جزوه،منظورم این بود وقتی کلاس شرکت می‌کنی و با استاد پیش میری ،خوندن جزوه ی اون خیییییلی راحت تر از خوندن درسنامه های خشک و حجیمه

ببین اگه کل پکیجو برداشتی دیگه نمیشه کاریش کرد با همون پیش برو ولی اصلا لازم نیست تو کل درساتو با یه ...

راضی بودین از دبیراتون؟

من زیستم با حنیف عظیمیه 

فیزیک با کی بود

راضی بودین از دبیراتون؟من زیستم با حنیف عظیمیه فیزیک با کی بود

فیزیک شجاعی،اره راضی بودم هرچند بعد قبولی اکثر دوستام شیمی رو با فراهانی میدیدن و راضی بودن،میگم که مهم فقط تویی،اگه هزار نفر از یه استاد بد بگن و تو باهاش درسو بفهمی پس همون کمکت می‌کنه قبول شی