2777
2789
عنوان

چرا تب بچه ام قطع نمیشه نمیدونم دیگه چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 82 پست
چرا بستری نکردن تحت نظر باشه؟

بستری نمیکنن چون ویروسی هست میگن مراقبت کن همین منم پسرم بد تب هست حتی دفعه قبل تبش پایین نیومد 2 شب بود همسرم برداشت برد بیمارستان یه آمپول زدن گفتن شیاف شربت پروفن بده مراقبت باش همین فقط تا صبح بخاطر آمپول تبش قطع شد فرداش دوباره تب 40 درجه شروع شد حتی با شیاف هم قطع نمیشد بازم بردیم بازم آمپول زدن فقط نه بستری نه هیچی گفتن ویروس هست باید مراقب باشی دورش رد بشه 

دیشب دکتر آموکسی کلاو داد امروز این دکتر سفکسیم داد میگم یک سالشه من قطره استامینفون میدادم بهش الان ...

قطره پاراکید بی بخاره؛اون شربت رو بده خیلی قویه 

پسرم ❤❤😍😍😘😘

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زود زود مایعات بده ویروس رو بشوره ببره این ویروس جدید خیلی مقاوم و سمجه ۴ روز رو رد کنی تبش می افته ...

ببخشید یه سوال دارم ، من هم این ویروس رو گرفتم ،الان خیلی بهتر شده ام ولی خیلی تشنه میشم و مدام در حال آب خوردنم ، هرچی میخورم سیراب نمیشم ، دیگه خسته شدم ۴ روز امش آب به دستم 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
تب تهوع استفراغ دندون هم داره درمیاره نمیدونم از اونه ویروسه چیه

تب دندون هیچ بابا نمیره در حد 37 .5 تا 38 ویروس هست این پروفن دادی بهش؟برا پسر من پروفن خیلی از استا بهتر جواب میداد اینجور وقت ها

ببخشید یه سوال دارم ، من هم این ویروس رو گرفتم ،الان خیلی بهتر شده ام ولی خیلی تشنه میشم و مدام در ح ...

شما هم مثل من هستین؟؟

نه چک نکرددیروز مطب بردم امروز بیمارستان

عفونت گوش خیلی موزیه. تب شدید هم میده...فردا ببرش پیش متخصص درست حسابی...من هیچ وقت از بیمارستان نتیجه نگرفتم برای بچه...چون هر دفعه شیفت پزشکا عوض میشه هر کدوم یه چیزی میدن. ولی دکتر خوب تو مطب پیگیری می‌کنه ...تخت نظره

بستری نمیکنن چون ویروسی هست میگن مراقبت کن همین منم پسرم بد تب هست حتی دفعه قبل تبش پایین نیومد 2 شب ...

راستش من چندماه پیش پسرم رو بردم دکتر مریض بود دکتر گفت اگه تا فردا تبش قطع نشد بیارینش باید بستری بشه ما خودمون چندشب مراقبت کردیم با شیاف و آمپول اومد پایین درسته دوره داره ولی اگه آزمایش خون عفونت نشون بده باید بستری کنن و وریدی آنتی بیوتیک بگیره الهی همه ی بچه ها تنشون سالم باشه و بی نیاز از طبیب

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
دیشب دکتر آموکسی کلاو داد امروز این دکتر سفکسیم داد میگم یک سالشه من قطره استامینفون میدادم بهش الان ...

دیگه اینقدر این دکتر اون دکترش نکن

وقتی یه جا میبری و دارو میده تا آخر داروشو بده درمانشو کامل کن بعد اگه خوب نشد کار دیگه کن.

چند وقته تب داره؟

بیایید آدم ها را بیشتر از آنچه تنها هستند، تنها نکنیم.

بالا یکسال دیگه قطره اثر نمیکنه باید شربت بدی مخصوصا الان که ویروس گرفته اصلا جواب نمیده

بدنت کم اب شده شاید بخاطر تب زیاد و انتی بیوتیک

چیکار کنم؟ بنظرتون دیگه حالم از آب خوردن بهم میخوره ، ولی آب می بینم یه عالمه می‌خورم