2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای جراحی حلقه معده کسی میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2051824 بازدید | 66252 پست
سلام همگی عیدتون مبارک باشه. چند روز پیش یه مطلبی از پیج یک نفر که ۴ ساله اسلیو کرده و رعایت کرده تو ...

من بعد ٤ سال و نيم ،معده ام گشاد نشده و هنوزم زياد نميتونم بخورم ولي به ريزه خواري افتادم 

من بعد ٤ سال و نيم ،معده ام گشاد نشده و هنوزم زياد نميتونم بخورم ولي به ريزه خواري افتادم

من تقریبا هر دو ساعت یه چیزی باید بخورم. نمی‌دونم ریزه خواری حساب میشه یا نه

حجم غذایی که میخورین چقدر هست؟ هنوز یاد نگرفتم کی دیگه نخورم

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تقریبا هر دو ساعت یه چیزی باید بخورم. نمی‌دونم ریزه خواری حساب میشه یا نهحجم غذایی که میخورین چقد ...

فعلا نه باید بخوریو ولی سعی کن بهترین انتخاب کنی

اول پروتینجات بخوری بعد یه وعده اجیل اینا و بعد گروه های دیگه غذایی 

به یه برنامه غذایی دلخواهت برس طبق همون برو جلو

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
من تقریبا هر دو ساعت یه چیزی باید بخورم. نمی‌دونم ریزه خواری حساب میشه یا نهحجم غذایی که میخورین چقد ...

با اگاهی غذات بکش بزار کنار بعد بخور 

و چند دقیقه قبل خوردن یکم فکر کن به غذایی که میخوری 

اگر بتونی مدت خوردن یک وعده غذات به 15 و بعد 20 دقیقه برسونی عالیه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
با اگاهی غذات بکش بزار کنار بعد بخور و چند دقیقه قبل خوردن یکم فکر کن به غذایی که میخوری اگر بتونی م ...

وعده‌های یک روز من

یک تخم مرغ آبپز با یک گردو یکم پنیر و گوجه ویک نون تست پروتئینی

نهار اگر خورشتی باشه دو تیکه گوشت و چهار قاشق خورشت و یک قاشق برنج اگه مرغ باشه یک تیکه ساق مرغ

شام هم مثل نهار معمولا

میان وعده هم ۳ یا ۴ قاشق اوتمیل آماده دارم میریزم تو شیر

یه مشت آجیل

میوه هم داشته باشم یه وعده میخورم گاهی هم میوه خشک

پرو بستنی خریدم هر چند روز یک تیکه کوچیک میخورم

بعضی موقع ها هم اضافه غذای ظهر رو میخورم

تقریبا هر دو ساعت احساس گشنگی دارم

نمی‌دونم زیاد هست یا نه خودم احساسم اینه که مثل قبل نیستم و دارم بیشتر میخورم

با اگاهی غذات بکش بزار کنار بعد بخور و چند دقیقه قبل خوردن یکم فکر کن به غذایی که میخوری اگر بتونی م ...

کلا چند کالری باید دریافت کنیم؟

من برنامه کالری شماری بشقاب رو دانلود کردم به من گفته روزی ۱۴۵۰ کالری استفاده کنم.

من معمولا ۲۰۰ تا کمتر از این مقدار استفاده میکنم.

وعده‌های یک روز منیک تخم مرغ آبپز با یک گردو یکم پنیر و گوجه ویک نون تست پروتئینینهار اگر خورشتی باش ...

خوبه 

کلا چند کالری باید دریافت کنیم؟من برنامه کالری شماری بشقاب رو دانلود کردم به من گفته روزی ۱۴۵۰ کالری ...

کالری شماری یه بازی ذهنینه 

فعلا نرو تو کالری شماری همین برنامه رو ادامه بده با یه پیاده روی ساده تا مدت عملت و کاهش وزنت بیشتر بشه ببینیم اندازه های غذاییت چطوره

کالری شماری یه بازی ذهنینه فعلا نرو تو کالری شماری همین برنامه رو ادامه بده با یه پیاده روی ساده تا ...

ممنون

خودم را وادار کردم که کنار میز غذاخوری بنشینم ، همه چیز را کنار بگذارم ، و با سپاسگزاری و آرامش ذهنی ، غذا بخورم. 

در گذشته  ، در حالی که چند کار انجام میدادم ، غذا می خوردم. اکنون وعده های غذایی متعادل ، سنجیده و نشسته ام را مانند یک انسان متمدن می خوردم

برگرفته از یک نشریه

خودم را وادار کردم که کنار میز غذاخوری بنشینم ، همه چیز را کنار بگذارم ، و با سپاسگزاری و آرامش ذهنی ...

سلام وقتتون به خیر

۶ ماهه بای پس کردم

۵۰ کیلو کاهش داشتم البته سنگین وزن هستم و هنوز حداقل باید ۵۰ کیلو دیگه کم کنم

الان یک ماه که دچار سرگیجه های خیلی شدید و بی حالی و لمس شدن نوک انگشتان دست شدم

زینک . کلسیم. دی. ای. امگا. آهن. مگنیفورت.  مولتی . نوروبیون و گاباتبن و بپانتین علاوه بر یوسیدرول و پنتوپرازول استفاده میکنم

اما فایده نداره

شما پیشنهادی دارید برای رفع این حالت ها؟

ممنون میشم کسی بتونه کمکم کنه

سلام دوستان من سه سال پیش پیش دکتر خلج عمل اسلیو کردم ۵۵کیلو کم کردم و بشدت ریزش پوست داشتم و هنوز مقداری چربی زیر شکمم دارم باید لیپو ابدو کنم کسی تجربه لیفت پوست بعد عمل داشته بشدت الان ترسیدم و نمیدونم دکتر میگه اسلیو دردش بیشتره واقعا نمیدونم 

اگه کسی تجربشو داره ممنونم راهنماییم کنه 

سلام دوستان من سه سال پیش پیش دکتر خلج عمل اسلیو کردم ۵۵کیلو کم کردم و بشدت ریزش پوست داشتم و هنوز م ...

بستگی به خودت داره خیلی ها هم ابدو کردن و درد نکشیدن 

یکیذهست هاشمی ابدو میکنه قم مراجعه کنده هاش میگن درد نداشت تو اینستا میخواهی نگاهش کن 

سلام وقتتون به خیر۶ ماهه بای پس کردم۵۰ کیلو کاهش داشتم البته سنگین وزن هستم و هنوز حداقل باید ۵۰ کیل ...

برنامه غذایی مقوی تری بچین مثل خوردن اجیل اینا یا یکم چربیهای مفیدت بیشتر بخور کباب برگ یا عصاره گوشت 

و این ضعف بی حالیها طبیعیه چون زیاد کم کردید بازم با دکترت مشورت کن