2777
2789
عنوان

ی کاری کردم دوربین مداربسته منو گرفته کمک 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 87 پست

آخه کی برا شلنگ قلیون میاد دوربین چک کنه، مگه اینکه شانس نداشته باشی امشب دزد خونشون رو بزنه

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اووو حالا کی میره فیلم دوربین مدار بسته ببینه؟

فقط واسه وقتیه که دزد اینا میاد نه مواقع عادی

تازه نصف این دوربین مدار بسته ها فرمالیته ست که بگن ما حواسمون هست

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

تو رو امام حسین استرس ندید فقط بگید چیکار کنم 😭

اگه میتونی و قدرتش رو داری برگرد عقب و این کارو نکن دیگه😐

حداقل ی شلنگ نو بخر بده بهشون ضرر زدی😶

زندگی را زندگی باید کرد...🙃🦋

دوربین رو فقط در مواقع خاص مثلا دزدی چیزی بیاد چک میکنن کی اونقدر بیکاره بره همینجوری چک کنه 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
اووو حالا کی میره فیلم دوربین مدار بسته ببینه؟فقط واسه وقتیه که دزد اینا میاد نه مواقع عادیتازه نصف ...

دوربین اینا واقعیه 😭😭

به نظرت چک میکنن که ببینن کیه؟ 😭

می ترسم چک کنن که ببینن کی پارش کرده َ😭😭 به نظرت می بینن؟ 😭😭

فکر نکنم یعنی انقد یه شلنگ مهم باشه 

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
دوربین اینا واقعیه 😭😭به نظرت چک میکنن که ببینن کیه؟ 😭

نه.

مگه شلنگ قلیون چقدر ارزش داره که چک کنن ببینن پاره شده یا نه .

شاید پوسیده پاره شده

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱