2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی زشتههه

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 82 پست
ترم اولیا ذوق دارن اشکال ندارهترم اخریا هم بالاخره زحمت کشیدننه بنظرم زشت نیس. پشت کنکوری هایی که هن ...

اوناعم گنا دارن🥲

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

خب کلی زحمت کشیده واسه همین : 🩺

عزیزم درسته اما خب تازه اول راهه 

بعدشم زحمت کشیده که واسه آینده خودش زحمت کشیده نه واسه پروفایلش

و اینکه هر پزشکی هم پزشک نیست خیلیا معمولین حتی یک سری ها تشخیصشون هم واسه بیماری اشتباهه صرفا لقب دکتر داره 

دکتری دکتره که  وقتی وارد حیطه کاری شد در درجه اول وجدان داشته باشه و به فکر استفاده از مهارت و درمان و طبابت باشه نه جیب خودش و دوم اینکه علم و مهارت خوب و کافی واسه تشخیص و درمان داشته باشه

کع متاسفانه امروزه خود دکترا بیشتر به دکتر نیاز  دارند از بس که  خودخواه اند و بی علم و با تشخیص افتضاح 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگر اینکه مشاور باشه و پیج پابلیک داشته باشه برای پیج شخصی مناسب نیست

بعد به نظرت همون اول پیج مشاوره ای بزنه فامیل ببینه مسخرش میکنن؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

عزیزم درسته اما خب تازه اول راهه بعدشم زحمت کشیده که واسه آینده خودش زحمت کشیده نه واسه پروفایلشو ای ...

اونا اکثرا سهمیه ای اند😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد به نظرت همون اول پیج مشاوره ای بزنه فامیل ببینه مسخرش میکنن؟؟؟

عزیزم بد جایی داری مشورت میگیری 

نه عزیزم رتبه زیر صد یعنی نخبه مملکت چرا باید خجالت بکشه و مسخرش کنن

اینجا همه از فشار انگار پاره شدن 

اره زشته من خودم قبول شدم هیچ تغییری تو پروف و اینا ندادم بیو هم همیشه شعر مینویسم 

و اون همکلاسی هاییم که اینکارو میکنن مسخره میکنیم😐💔 تا حالا دیدی یکی بزنه دانشجوی مهندسی فلان؟  یا شیمی محض یا ادبیات بین الملل ؟ 

حتی اگه یه روز هم بزنی و برداری بازم کسایی که یادشان مونده تا اخر تو ذهن شون مسخره میکنن

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

مگه برای بقیه تلاش کرده برای خودش لوده نوش جونش بزاره خیلی دستش میندازن از طرفی اگر ادم میخواد تو زن ...

ببین اگه اینجوریه بازیگری که اسکار گرفته ام باید بره تو تاریکی درسته در حد اسکار نیست ولی واسه یه بچه ۱۷ / ۱۸ ساله اسکار حساب میشه دیگ و دوست داره بقیه بدونن انسان هدفمند و تلاشگریه صرفا واسه همین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم بد جایی داری مشورت میگیری نه عزیزم رتبه زیر صد یعنی نخبه مملکت چرا باید خجالت بکشه و مسخرش کنن ...

وای اره 😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره زشته من خودم قبول شدم هیچ تغییری تو پروف و اینا ندادم بیو هم همیشه شعر مینویسم و اون همکلاسی های ...

اره دیدم  

اونا میزنن عب نداره همین که یه دانشجوی پزشکی بزنه میشع پز 😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40