2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی زشتههه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 82 پست
😂😂😂😂 نه مثلا فک کن : رتبه ۸۰ کنکور تجربی🩺🤍

ن نزن

میگن میخواد پز بده

بزن دانشجوی پزشکی دانشگاه فلان

حالا کدوم دانشگاه میری

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
ن نزنمیگن میخواد پز بدهبزن دانشجوی پزشکی دانشگاه فلانحالا کدوم دانشگاه میری

😂 

اون دانشگاه باز میگن پز من میگم همین 🩺 و بزارم خودش بفهمه 😂 دانشگاهم ایران

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 اون دانشگاه باز میگن پز من میگم همین 🩺 و بزارم خودش بفهمه 😂 دانشگاهم ایران

اینجا بگو کدوم دانشگاه قبول شدی

ایران ک نشد.

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
اینجا بگو کدوم دانشگاه قبول شدیایران ک نشد.

چی ؟! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دقیقا بخدا هیچی حالیشون نیست نمونش مثل ارتوپد افشین طاهری اعظم‌ که همیشه میگم خیر نبینه الهی با تشخ ...

در کل اکثرا در اولویت اول واسه پز و پول هست که پزشکی رو انتخاب می‌کنند تا درمان و کمک 

و حتی یک پزشک میتونه با اشتباهش زندگی یک آدم به نابودی بکشونه و اگر حامی و پارتی و پشتیبان قوی نداشته باشه یا پولدار نباشه که رشوه بده ممکنه نظام پزشکی خودشم باطل بشه و زندگی خودشم نابود بشه در کل چون این شغل با جان آدما سروکار داره شوخی بردار و سرگرمی نیست خیلی پرریسک هست.

اینجا بگو کدوم دانشگاه قبول شدیایران ک نشد.

تو ایران و قبول شده بدون 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40