2777
2789

پارسال با خانواده خودم رفتم

اما چ جور ب  شوهرم بفهمونم اصلا بهم‌حوش نمگذیذره با خانوادش 

اخه دیشب خواهرشوهرم  یعد ۴ ماه برگشته یک کلمه باهام‌حرف نزده خونشون ۷ساعت فاصله دارن باهامون

بخدا حرف نزده ی جوری خودشو میگرفت حتی نگامم نمیکرد کلا اینجوریه خیلی کینه اییه حالاا بیا با این برو بیرون سکته میکنم

حتی مادرپدرشوهرمم پر میکنه ازم ۸ سالم از من بزرگتره چیکااارش کنم چ جور بگم  چیکار کنم

دیگه ی روزو تحمل کن 

یکسال با خانواده خودت برو یکسالم با خانواده اون

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

هرکی با خانواده خودش بره

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یعنی همسرت قد ی روز تحمل پیشت حرمت نداره بد یا خوب تنها پدر مادری هستن که همسرت داره

بخدا پدر مادرشوهرم تحمل میکنم اما واای وایی از خواهرشوهرم بعد میدونی ی کاری میکنه خونه مادر خودشه هااا انتظار داره منم پاشم کار کنم کار میکنم ها اما همینکه میشینم نگا مادرش میکنه ک یعنی میبینی من کار میکنم اون نشسته

بخدا پدر مادرشوهرم تحمل میکنم اما واای وایی از خواهرشوهرم بعد میدونی ی کاری میکنه خونه مادر خودشه ها ...

بی خیال به اندازه کار کن  خواهر شوهرمنم از این بدتره اون سالها که رفت وآمد داشتیم اینقدر آزارم داد تو جمع و خانواده جلو رو پشت سر توهین و بدگویی که کل خانواده ازش متنفر شدن  مردم عقل دارن اون آخرها با فامیل حرف می‌زد روشون رو ازش برمیگردوندن  اینو گفتم بدونی بقیه عقل دارن   خدا روشکر مادر شوهرم همه پول شوهرمو کشید بالا  شوهرمم دیگه قطع ارتباط کرد منم راحت شدم