2777
2789

هر وقت میرم سوپری میبینم زن و مردا میان برا بچشون خرید میکنن برای خونشون خرید میکنن واقا یه غمی میگیره وجودمو 

چرا من نه 

میشه برام دعا کنید برا منم بشه یه زندگی اروم و نرمال بتونم داشته باشم مگه من چیم از بقیه کمتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه مثلا پنج میلیون میدی چهارتا تیکه جنس میخری خیلی حس خوشبختی باهاش همراهه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید

کسی که بچه نداره و با شوهر و بچش نمیره خرید اون چی استاد ؟اون تو مرز خوشبخت و بدبخت طبقه بندی میشه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

ازدواج و بچه اینجوریه هرچی دنبالش بری بیشتر ازش دور میشی باید رها کنی

اصن کاری ندارم پیش همم میگم اصن نمیخوام ازدواج کنم ولی تهه دلم وقتی میبینم یه حسرتی وجودمو میگیره که چرا من نه