2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی زشتههه

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 82 پست
یادش بخیر تو دبیرستانمون بچه ها از دهم تجربی بیوشون drمیذاشتن تهشم هیچی قبول نشدن

😂😂😂😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ِخیلیا میذارن خیلیا نمی‌ذارن اما در کل آدم چیزی رو جار نزنه بهتره چه خوب باشه چه بد آدم باید واسه دل ...

خب کلی زحمت کشیده واسه همین : 🩺

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

چرا چه سم خب زحمت کشیده به اینجا رسیده حالا که موقع اعلامش شده سمه ؟!

نمد خیلی چیپه 

از نظر اینکه بقیه بفهمن، بقیه خیلی فضول تر از این حرفان 

آخر میفهمن

I love you .. https://uupload.ir/view/irs02_720x992_p5zvxg52_5037970_1733307094292802182_6nxg.mp4/

من خودم نوشتم Med ولی بقیش جالب نیست مخصوصا رتبه

رتبش ۸۰ شده 

رتبه خوب نیست همون ایموجی بزار

رتبش ۸۰ عه