2777
2789
عنوان

لعنت به ای زندگی نکبت که من دارم 😭🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 120 پست
بابای ترسم دیشب پیاماشو دید بام دعوا کرد برو شر درست نکن اونم نیم ساعت بعد اومد زنگو یکسره کرد داد ز ...

حالا که اینجوریه و رفتی عزیزم دیگه سعی کن زندگیتو تغییر بدی منفعل نباش با مهربونی و صبر و حوصله سعی کن همسرتو با خودت همراه کنی زندگی مشترکتو از اول شروع کن و فقط به خودت متکی باش روی کسی حساب نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا که اینجوریه و رفتی عزیزم دیگه سعی کن زندگیتو تغییر بدی منفعل نباش با مهربونی و صبر و حوصله سعی ...

نمیتونم منفعل باشم نسبت به کسی که ازش بیزارم تصمیم گرفتم کاری کنم ازم متنفر بشه بگه طلاق بگیر 

خدایم برایم کافیست ❤

اسی حق داره ناراحت باشه ولی خیلی تو ذوق شوهرش زده مردی که زنش غرورشو له کنه هیچ وقت مثل قبل نمیشه... ...

درسته ولی باید کمی کوتاه بیاد و تلاش کنه برا زندگیش زنی که با مقنعه میگرده ارایش نمیکنه پیتزا شوهرشو میندازه تو جدول پایه عشق و حال شوهرش نیست علاقشو نادیده میگیره چه توقعی از اون شوهر داره ؟ ا

نمیتونم منفعل باشم نسبت به کسی که ازش بیزارم تصمیم گرفتم کاری کنم ازم متنفر بشه بگه طلاق بگیر

یه سوال بپرسم ازت

این همه آدم میگن بی محلی جواب نمیده طرف میخوادت اون متنفر نمیشههه چرا یه ذره گوش نمیکنی؟ همش وایسادی رو حرف خودت اگه آنقدر مصممی چرا تاپیک میزنی نظر میپرسی 😂😐 

عزیزم من از دیروز همش میام به تاپیکات سر میزنم خیلی نگرانت بودم خداروشکر که بدون دعوا و درگیری برگشتی سر زندگیت چاره مشکل شما فقط صبر هست ولی تو این مدت که مجبوری با این آقا زندگی کنی سعی کن باهاش مدارا کنی تا اوقاتت تلخ نشه و زندگی به کامت ...

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

همه چی به نفع اونه متاسفانه …‌ دست به عصا راه برین ممکنه متنفر بشه ولی طلاق نده با زن دیگه ای ازدواج کنه ولی شما رو هم آزاد نکنه… خدا کمکتون کنه 

یه سوال بپرسم ازتاین همه آدم میگن بی محلی جواب نمیده طرف میخوادت اون متنفر نمیشههه چرا یه ذره گوش نم ...

چکار کنم پس ؟ قربوندصدقش برم طلاقم میده؟

خدایم برایم کافیست ❤

نه چون برا شوهرت مثل برج زهر ماری

خیلی تند میری عزیزم استارتر حالش خوب نیست داره دردو دل میکنه شما اومدی یکه به دو 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

وقتی عقد کردید و سر کار میرفتی الان نمیتونه نذاره بری سر کار.چون میدونسته تو شاغل و استخدامی و اومده ...

نمیزاره بعد عروسی یه بار رفتم اومد سر و صدا تو مرکز یه آبرو ریزی کرد پزشک مرکز گفت خانم فلانی اینجا محیط کاره  کلی مراجعه کننده میاد جا قلدری و لات بازی شوهر شما نیست

خدایم برایم کافیست ❤