2777
2789
عنوان

لعنت به ای زندگی نکبت که من دارم 😭🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 4708 بازدید | 120 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به ای راحتی نی شرایط طوریه باید خودش درخواست طلاق بده

وقتی خیانت کرده باشه حسابی مدرک جمع کن بدون اینکه کسی متوجه شه بزو با یه ادم درست مشورت کن یه وکیل عالی یا مشاوره خوب بهت بگه چیکار کنی که سریع طلاق بده

وقتی خیانت کرده باشه حسابی مدرک جمع کن بدون اینکه کسی متوجه شه بزو با یه ادم درست مشورت کن یه وکیل ع ...

اینقدر روش ها هست که بزور وادارش کنی خودش درخ طلاق بده فق باید با یه ادم زرنگ مشورت کنی

ببین پس باید درامد داشته باشی ک بتونی جدا شی پول حمع کنی بعد جدایی اصلا نری خونه پدرت

خودم کارمند رسمی ام از بعد ازدواج نمیزاره برم مرخصی بدون حقوق گرفتم این مرد نمیزاره هیچ کاری کنم مگه زده بشه خودش بگه طلاق وگرنه خیلی شر هستش

خدایم برایم کافیست ❤

مگه چی شده عزیزم ایشالا خدا کمکت کنه مشکلاتت حل بشه

رفتم قهر به امید طلاق بابای ترسوم چهارتا داد و دوتا پیام دید مجبورم مرد برگردم با شوهرم

خدایم برایم کافیست ❤

اینقدر روش ها هست که بزور وادارش کنی خودش درخ طلاق بده فق باید با یه ادم زرنگ مشورت کنی

راضی نمیشه مهریم که فایده نداره بی محلی میکنم بهش باش جایی نمی‌رم با خانوادش بدم ساز مخالف میزنم باش بازم نگفته طلاق 

خدایم برایم کافیست ❤

راضی نمیشه مهریم که فایده نداره بی محلی میکنم بهش باش جایی نمی‌رم با خانوادش بدم ساز مخالف میزنم باش ...

منظرم بی محلی نیست باید بترسه یکی بترسونتش با مدرک های ک ازش جمع میکنی با خیلی کارا