2777
2789
عنوان

لعنت به ای زندگی نکبت که من دارم 😭🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 4790 بازدید | 120 پست
وقتی خیانت کرده باشه حسابی مدرک جمع کن بدون اینکه کسی متوجه شه بزو با یه ادم درست مشورت کن یه وکیل ع ...

برای صیغه چی ؟ دادگاه بازم حقو به زن میده؟

افسوس بر آرزوهای رفته بر باد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی جالا که برگشتی زندگی رو به کام خودتو شوهرت تلخ نکن بخدا دوست داره که نمیزاره بری بهت محبت میکنه؟ ...

زبون چرم و نرمی داره ولی کیه که باور کنه بخوره تو سرش زبونش 

خدایم برایم کافیست ❤

زبون چرم و نرمی داره ولی کیه که باور کنه بخوره تو سرش زبونش

اسی من تمام تاپیک هاتو خوندم باور کن این طلاق بده نیست اگه سرد بشی باهاش بدتره لج میکنه و کلا مردا عاشق زنی هستن که بدست آوردنش سخت باشه پس زندگیتو جهنم نکن  باهاش کنار بیا کم کم رام میشه من تو فامیلمون دیدم زنا چطوری شوهراشون رو رام میکنن اگه موتاد باشن کاری میکنن ترک کنن توام میتونی تا حدودی تغیرش بدی باهاش کنار بیا اونم به خواسته هات اهمیت میده کم کم

اسی من تمام تاپیک هاتو خوندم باور کن این طلاق بده نیست اگه سرد بشی باهاش بدتره لج میکنه و کلا مردا ع ...

آخه مشکل این یکی دوتا نیست اصلاح پذیر نیست بعدشم به شدت ازش متنفر شدم دست خودم نیست خیلی ازش کینه دارم اگه دوستش داشتم باز ارزش داشت تحمل کنم ولی ذره ای علاقه بش ندارم تا جایی که راضی ام بمیره

خدایم برایم کافیست ❤

این خانم با توجه به تاپیکاش شخصیت خشک و مغرور و افراطی داره گاهی دلم برا همسرش میسوزه

از کجا فهمیدی افراطی ام ؟ چون با عیاشی و کثافت کاری مخالفم 

خدایم برایم کافیست ❤

این خانم با توجه به تاپیکاش شخصیت خشک و مغرور و افراطی داره گاهی دلم برا همسرش میسوزه

اسی حق داره ناراحت باشه ولی خیلی تو ذوق شوهرش زده مردی که زنش غرورشو له کنه هیچ وقت مثل قبل نمیشه.....