2777
2789
عنوان

موهام خیلی گره میخورن کمکم کنید💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 28 پست

من موهامو که احیا کردم ماسک و شامپو لایتنس خریدم واسش بنظرم روموهای معمولی هن خیلی جوابه

ماسکو که میزنی موهات عین ابریشم میشه و دونه دونه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید
منم همینطور تو حموم هم گره میخوره مجبورم شونه کنم میریزه موهام تازه لخت هم هست

حمام شانه نکن ضرره

بعدحمام موقع شانه کردن 

گره بازکن کودک فیروز اسپری کن شانه بزن (سبزه جلدش،)

استارتربراشمام هست

توحمام نرم کننده یاماسک مو بزنیدآبکش کنید

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطور تو حموم هم گره میخوره مجبورم شونه کنم میریزه موهام تازه لخت هم هست

موی خیس و شونه نکن موخوره میگیره داغون میشه.   فقط ماسک بزنین با انگشتاتون گره موهاتونو باز کنین     همیشه با سشووار موهاتون و خشک کنین نزارین خودش خشک بشه.   با سشووار خشک کردین بعد شونه کنین و جمع کنین.   با این کارا همیشه موهاتون سالم میمونه

من موهام معمولیه شامپو گلررنگ میزنم والا🥲

گلرنگ مو خشک یا تخم مرغی کلرنگ رو میزنی؟ اونا خیلی خشک میکنن

بنظرم شامپو موچرب گلرنگ نسبت به مو خشک ش کمتر ساقه مو رو خشک میکنه

شامپو انجیر اکتیو هم ساقه مو رو خیلی نرم میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

نرم کننده بزن بعد شامپو که کامل شستی اخربعدم شونه و سشوار 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

جو خوره داره موهای نا ک فرتی گره نیخوره خشک و شکنندس و هی وز و وز موخوره میگیره باید روغن بزنیم ...

🤣🤣🤣🤣🤣

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
منم دقیقا اینجوری ام جانم راحت شد از وقتی کراتین کردیم

😕دلم نمیاد کراتین کنم

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
من موهامو که احیا کردم ماسک و شامپو لایتنس خریدم واسش بنظرم روموهای معمولی هن خیلی جوابهماسکو که میز ...

جدی در این حد خوبه ماسک مو یعنی

موی خیس و شونه نکن موخوره میگیره داغون میشه. فقط ماسک بزنین با انگشتاتون گره موهاتونو باز کنین ...

بعضیا که میگن سشوار خودش مورو داغون میکنه

جدی در این حد خوبه ماسک مو یعنی

اره

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید

گره باز کن فیروز بگیر از داروخانه قیمت چندانی هم نداره. وقتی داری موهاتوشونه میکنی بزن و موهاتو بباف 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

گره باز کن فیروز بگیر از داروخانه قیمت چندانی هم نداره. وقتی داری موهاتوشونه میکنی بزن و موهاتو بباف

مرسییی