همیشهههه باید بافته شده باشن وگرنه اگه باز باشن بعد ۵ دقیقه همههههه ب هم گره میخورن
دخترا ی راهکار بدید
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو حموم هم گره میخوره مجبورم شونه کنم میریزه موهام
تازه لخت هم هست
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
منم همینطور تو حموم هم گره میخوره مجبورم شونه کنم میریزه موهام تازه لخت هم هست
دقیقااا
همه موهام داره میرزه و منم لختن ماهام خیر سرم
روغن آرگان بزن از پایین آروم آروم شونه کن کمتر میریزه شونه چوبی استفاده کن
🥲باشه
امیدوارم جواب باشه این روغنا
واسه موهای من که چربه و ریزشش زیاده که جوابه راستی شامپوت چیه؟من ارگان لایتنس استفاده میکنم ولی روغن ...
من موهام معمولیه
شامپو گلررنگ میزنم والا🥲