2777
2789
عنوان

اگه شما بودین خیانت رو می بخشیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 192815 بازدید | 1501 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا خب شما کسیو نداشتی ولی استارتر رفته قهر و تو فکر جدا شدنه آخه

به نظرم استارتر باید طلاق بگیره، اگه کسی هست که حمایتش کنه موندن تو این زندگی مث اینکه خودت 

روزانه ذره، ذره سم به خورد خودت بدی

منکه افسرده گی گرفتم نه راه پس دارم نه راه پیش

اشتباه میکنی بنظرم بگو الان اون تروی احمق فرض میکنه اگ براش مهم بود این کارارو نمیکرد بچه داره این ا ...

از خدامه آبروشو ببرم. واسه همه عشوه میاد نه فقط شوهر من‌ . متاسفانه به خاطر بچه هام مجبورم دهنمو ببندم. چون اگه بگم و شر بشه تر و خشک با هم میسوزن بچه های منو هم ازم میگیرن

به نظرم استارتر باید طلاق بگیره، اگه کسی هست که حمایتش کنه موندن تو این زندگی مث اینکه خودت روزانه ذ ...

دقیقا💔حالم یه جوریه که دارم راه میرم تو خیابون یهو هق هق گریه م میگیره خیلی یهویی...وسط غذا خوردن یادم میفته بغض میکنم چند شبه از خواب می پرم خیلی احساس خفگی میکنم

ببین من مرد هستم میدونم اون شوهرت الان چه حالی داره اونم جاری !!!!!!!!!!! نظر من اینه احساس ...

شوهر من یه بچه س که مراقبت لازم داره بارها شده سرش کلاه رفته، همه چیو فراموش میکنه من باید یادش بندازم، احساس مسئولیت صفرررر، پیش اومده بچه تب شدید داشته خودم تک و تنها نصفه شب بردم درمونگاه...خلاصه بخوام بگم ازم یه مرد سخت ساخته. دیگه اینو نمی تونم بگذرم از خدامه راحت بشم 

دقیقا💔حالم یه جوریه که دارم راه میرم تو خیابون یهو هق هق گریه م میگیره خیلی یهویی...وسط غذا خوردن ی ...

انشالله به حق باب الحوائج که خدا خودش آبروی جاریت رو ببره، و یه جوری فاش بشه رابطشون تا قبل اینکه تو سکوتت رو بشکنی، یا اینکه به حق امام جواد 

نه فقط با شوهر تو بوده باشه با کس دیگه هم باشه و آبروش اون طرفی بره به حق باب الحوائج که نتونه سر بلند کنه، خدا الهی لعنتشون کنه بی آبروشون کنه همچین زن و مردایی رو

یه چیزی بگم؟! چرا وقتی نمیتونین همو تحمل کنین تو زندگی میمونین ؟! نمیدونم بچه های شما تو چه شرایطین ...

راست میگی من درک میکنم 

مامان بابام ۴ سالم بوده طلاق گرفتن 

الانم با مامان بزرگم زندگی میکنم که عین شیطانه

مامانم رفته ازدواج کرده

بابامم کزده

من موندم این وسط با این شیطان

حالم بد بود اومدم درددل کردم سوال کردم ...حرف زدن با بقیه یه مقدار از فشار آدم رو کم میکنه...چرا سر ...

سلام عزیزم حالت بهتر شد ؟؟ به روی همسرت آوردی ؟؟

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
اگ جات بودم چون نمیتونم درد چت کردناشون و قربون صدقه هاشون وفراموش کنم و خیانتشم با آشنا بوده و همیش ...

دقیقا چت ها و حرفاشون همش جلو چشممه...من یه وقتایی شده یواشکی از بابام پول قرض کردم واسه زندگیمون ولی نزاشتم شوهرم بفهمه گفتم مرده غرورش نشکنه،بعد عوضی به اون هرزه نوشته (من برات هر کاری میکنم) آاااااخ💔