2777
2789
عنوان

فکر کنم چشمم شوره

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 36 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه واقعا باید خودم خوشم بیاد از یه کارشون

خب من یه دوست دارم مثل خر درس میخونه دختر خیلی زرنگیه خوشگله اسمش ف داره خوشت اومد ؟😂🤕 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

بیشتر ببینید

منم بعضی وقتا تعریف میکنم یا طرف به چشمم شیرین میاد یه بلا سرش میاد تاحالا به کسی نگفتم ولی برام پیش اومده مثلا دوستم یه کلاسور خریده بود جلد قشنگی داشت گفتم چقدر قشنگه و اینا یه ساعت بعدش استکان چایی ریخته بود رو جلدش داغون شده بود🤦🏻‍♀️یا یه بارم به یکی گفتم رابطتون خوب شده خداروشکر و اینا فرداش باهم دعوا کردن من اصلا فقط تعریف میکنم نمیدونم چرا اینجوری میشه . چیزایی هم که بهش فکر کنم اتفاق میفته میترسم از فکر کردن هم🤦🏻‍♀️

اینا خرافاته همش 

یکی از فامیلای شوهر هرکی میرفت خونش سریع اسفند دود میکرد فکر میکرد گوز خاصین ،شوهرم گفت هروقت اومدن خونمون حالشونو بگیر وقتی اومدن انقدر اسفند دود کردم داشتن خفه میشدن شوهرمم مدام‌میگفت بترکه چشم‌حسود 😅

این چیزا خرافاته گاهی انفاقها باهم‌میوفته 

خرافات برکت و از مردم تون‌کشور میبره 

شاید خیلی جاهای دیگه تودلت از طرف تعریف کردی و هیچی نشده 

تجربه من نشون داده چشم شور از حسرت عمیق میااد ... وقتی نسبت به یه چیزی حس عمیق حسرت حس میکنی شوری چشم میگیره 

دور از جون شما یه همکار دارم کلا اهل حسرت خوردنه ...ایشون چشمش شدیدا شوره .... خود من تا حالا ۱۰ بار تجربش کردم ...

جتما هر وقت همچین حسی داشتی سه بار لا حول ولا ... العظیم بخون

...و  خداوند گوگل را آفرید ... سرچ کن فرزندم 😊
منم بعضی وقتا تعریف میکنم یا طرف به چشمم شیرین میاد یه بلا سرش میاد تاحالا به کسی نگفتم ولی برام پیش ...

من که میگفتم ماشاالله دوست صمیمی م چه شوهر خوشتیپ و خوبی داره. واقعا خوشحال بودم از رابطشون. چنان اختلافی بینشون افتاد و آنقدر بجور طلاق گرفتن که خدا سر کسی نیاره. عاشق هم بودن