2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین دارم میمیرم

297 بازدید | 24 پست

اینا علائم ویروس جدیده؟

تب، بی حالی ،گلو درد،باد کردگی لوزه،درد لوزه

از دیشب تب کرده و پایین نیومده 

واقعیتش اینه حساب بابام بسته شده نتونستیم ببریم متخصص ،فقط عمومی بردیم ک گفتن ببرین متخصص لوزه اش هست و شاید عمل میخواد ینی لوزه اش هست؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ببر متخصص

ینی لوزس؟

باید تا شنبه صبر کنیم اخه،بچه داره تو تبدمیسوزه

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
بله عزیزممن الان تو همین شرایطمدیشب اصلا نخوابیدم از تب و بدن درد

لوزتون هم باد کرده؟

بیشتر ببینید

دکتر گفته از لوزشه 

بعد شما از نی نی سایتا نظر میخواین؟

مثلا من بگم لوزش نیس حرف منو قبول میکنید؟

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
دکتر گفته از لوزشه بعد شما از نی نی سایتا نظر میخواین؟مثلا من بگم لوزش نیس حرف منو قبول میکنید؟

دارم دیوونه میشم واقعا 

بچه داره تو تب میسوزه 

بیشتر ببینید
ینی لوزس؟باید تا شنبه صبر کنیم اخه،بچه داره تو تبدمیسوزه

پاشویه کن فعلا آنتی بیوتیک بخر برو داروخانه علائم بگو خودشون میدونن چ شربتی بدن بعد میبری دکتر و خیالت راحت میشه 

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
حتما ببرش متخصص عزیزم

میگم ک نمیتونم حساب بابام بسته شده 

نت شنبه باید صبر کنم حالم بده

بیشتر ببینید
من لوزه دارم اول با تب و لرز و تورم لوزه ام شروع شد بعد شد عفونت گوش و سینوزیت و بدن درد و... هشت رو ...

شما الان این مریضی رو دارین؟

حالتون بهتر شده؟

بچه همش ناله میکنه نمی‌تونیم الان دکتر ببریم 

بیشتر ببینید
میگم ک نمیتونم حساب بابام بسته شده نت شنبه باید صبر کنم حالم بده

بیمه تکمیلی ندارین ببری کلینیکهایی که با بیمه قرار داد دارن ؟

متخصص هم دارن

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،