2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

131 بازدید | 20 پست

با پسری بودم که دوسش داشتم خیلی ولم کرد بهونه آورد نمیخامت. حالا دیروز بعد یک ماه بهم پیام داده بود داشتم عکساتو نگاه میکردم داخل تلگرام.  من برگشتم بهش گفتم دیگه با نبودنت کنار اومدم دیگه اون آدم قبل نیستم که التماس میکردم  برگردی ولی تو رفتی  بعدم گفتم برو خوش باش. دیدم چند ساعت بعد پیام داده بهم که. (یکساعت بعد پیامایی که دادی خبر فوت پسر داییم شنیدم که همین چند دقیقه قبل  پیشش بودم). دیروز این پیام داده بود بهم. بچه ها خیلی دلمو شکست .من اصلا جوابشو دیگه ندادم درپاسخ به این پیامش خوب کاری کردم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی عزیزم فقط بهش برنگرد خواهشا اون رفته دوراشو زده باز اومده بره رو مغز تو رهاش کن که دوباره اون د ...

با پیام دادنش اون حال وروزایی که  خردم کرد برام تکرار شد😔😔.بهش  گفتم برو دیگه آدم قبل نیستم التماست کنم . بعدم دیروز دیگه جواب پیامش ندادم. خوب کردم؟

با پیام دادنش اون حال وروزایی که خردم کرد برام تکرار شد😔😔.بهش گفتم برو دیگه آدم قبل نیستم التماس ...

آره عزیز من خیلی خوب کردی هیچ کسی هیچ کسی بالاتر از خودت و سلامتیت نیست باور کن سر این حرص خوردن ها اگر یک مریض کوچولو بشی این آقا نگاتم نمیکنه حتی اگر شوهرت باشه هم نگات نمیکنه پس برای سلامت خودت ارزش قایل بشو

با پیام دادنش اون حال وروزایی که خردم کرد برام تکرار شد😔😔.بهش گفتم برو دیگه آدم قبل نیستم التماس ...

خوب کردی 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

آره آفرین کار خوبی کردی کسی که رفته رفته اومدنش ارزشش نداره

عزیزم  من خیلی آدم  دل رحمی هستم   ولی من هیچوقت اون حرمتایی که از بین برد رو یادم نمیره   ودیگه برنمیگردم بهش. فقط به خودم دیروز میگفتم آیا بگم خدا بیامرز طرف رو یانه  گفت پسر داییش مرده. گفتم بگم یانگم  که تصمیم گرفتم نگم.‌گفتم رو حساب این بود که احترام بجا بیارم. بعد به خودم‌گفتم مگه روزایی که گریه میکردی اون احترام حال تورو داشت 

اره خوب کاری کردی..

دیگه هم جواب نده اگه دیدی داری وسوسه میشی سریعا بلاک کن

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید

عزیزم ولش کن اون باز دوباره هم همین کارو باهات میکنه اگه دوباره ببخشیش عشق که این نیست که بره باز برگرده وقتی آدم عاشق یکی هست تا تهش پاش میمونه لیاقت تو رو نداره که اینقد پاش میموندی هنوزم دوستش داری؟ لطفا اگه داری هم جلوی خودت رو بگیر 

عزیزم من خیلی آدم دل رحمی هستم ولی من هیچوقت اون حرمتایی که از بین برد رو یادم نمیره ودیگه برن ...

شما بزرگواری 

منم با همین دلرحمی ها ازم سو استفاده شد 

بهترین کار این بود که محلشون ندادین 

شما وقتی شکستین اون براش مهم نبود :)

آره عزیز من خیلی خوب کردی هیچ کسی هیچ کسی بالاتر از خودت و سلامتیت نیست باور کن سر این حرص خوردن ها ...

عزیزم اون موقعی که داشت ولم میکرد جلوش التماس میکردم🥲 طومار طومار.  یا کلی اشک‌می‌ریختم  که نرو بعد میگفت نه من ادم تغییر کردن نیستم تو رابطه تو هم برو یا یکی عین خودت .راضی نشد تلاش بکنه  انقدر اصرار کردم به موندنش ‌.‌هنوز بدنم  دستام  میلرزه . منم  بهش گفتم  من تو نبودنت خیلی قوی شدم الانم  آدم قبل نیستم که التماست میکردم برو که برو. بعد دیدم  پیام مرگ داده راجب قومش دیگه جوابش ندادم اصلا

عزیزم اون موقعی که داشت ولم میکرد جلوش التماس میکردم🥲 طومار طومار. یا کلی اشک‌می‌ریختم که نرو بعد ...

پیام مرگ راجب قومش داده که چی یعنی منم یک روز میمیرم بگو خب بمیر مرگ حقه به سلامت