2777
2789

دارم سکته میکنم.

همه چیز از بهمن ۴۰۳ شروع شد ۴ صبح از سفر برگشتیم 

وقتی چشمامو میبستم همش تصاویر چهره های ترسناک رو میدیدم چشمامو باز میکردم قطع میشد 

ولی هر بار که چشمامو میبستم این شکل ها بیشتر و ترسناک تر میشدن 

فردا-پس فردا هم اینجوری شدم ولی بعد دیگه حل شد

الان چند وقتی هست دوباره این اتفاق میوفته

من در واقع از شبهای قدر تا آخر ماه رمضون تا سحر بیدار میمونم و تبدیل به عادت شده برام تا ۳ بیدارم و اون یک ساعت هم میخوابم تا ۴ بشه و همین چیزا رو تو همین ساعت میدیدم

تا اینکه امشب یه سرچ ساده تو گوگل زدم

که بعضیا میگفتن اختلالات روانیه بعضیا  میگفتن دعا گرفتن برام بعضی دیگه هم میگفتن جن همزاد/جن عاشق داری

اختلال روانی باشه مهم نیست؛از دعا و جن همزاد خیلی میترسم لطفا راهنماییم کنید/دلداریم بدید یا حداقل دعا کنید برام خلاصه یه کاری کنید این ترس کوفتی از بین بره واقعا خیلی حس بدیه

یه تاپیک دیگه هم زدم بازدید نخورد یه بار دیگه زدم امیدوارم بیاید دارم سکته میکنم

به هر کس دیگه هم بگم یا بهم میخنده یا میگه خرافاتی شدی

لطفا نخندید بهم مسخرم نکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرز امام جواد بگیر و وصل کن به خودت

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

قران بخون چهار قل قبل خواب حرز امام جوادم بگیر خوب میشه

اخه شنیدم حرز امام جواد بعضیاشون فیکه و توش دعا میزارن

به هیچی دیگه نمیشه اعتماد کرد

خواستم از کربلا بخرم هم کاروانیمون گفت برو از مشهد بخر

متاسفانه هنوز فرصت نشده بریم مشهد

ممنون💗ولی واقعا سخته اعتماد که فیک نباشه و دعا باشه توشچون خیلی شنیدم که فیک هستن بعضیاشون و اصل خی ...

از جای معتبر بگیر عزیزم 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

قرآن زیاد بخون

بعضی از سوره صوت هاش رو بگیر بزار توی خونه پخش بشه.

اگه مطمئنی کسی جادوت کرده 40 روز ، روزی یک بار سوره بقره رو بخون 

روزی یک بار هم صوتش رو دانلود کن و با صدای متوسط بزار توی خونه پخش بشه

این چله بقره رو سرچ کن رد خور نداره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

دعای حرز بگیر. تنها نخاب. با غسل بخاب. قبل خاب به خدا توکل کن. اصلا نترس. سعی کن بتونی یه دعانویس مومن و واقعی پیدا کنی ک باطل کنه تا اونروز اصلا نترس خوب میشی. من دعات میکنم عزیزم  که یه خاب اروم داشته باشی 🌹

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
دعای حرز بگیر. تنها نخاب. با غسل بخاب. قبل خاب به خدا توکل کن. اصلا نترس. سعی کن بتونی یه دعانویس مو ...

ممنونم💗

به دعا نویس اعتقاد ندارم از عواقب دعا میترسم

ولی حرز و اینا رو حتما میگیرم

قرآن زیاد بخونبعضی از سوره صوت هاش رو بگیر بزار توی خونه پخش بشه.اگه مطمئنی کسی جادوت کرده 40 روز ، ...

والا زیاد تو فامیل کسی رو ندیدم که بخواد جادو جنبل کنه

یه زمانی حفظ میکردم بقره رو تا آیه ۸۰ اینا هم پیش رفتم ولی انقدر کار پیش اومد که اصلا یادم رفت و ادامه ندادم

ولی حتما از فردا انجام میدم بازم ممنون خدا خیرتون بده

بجای اینکه بهش فکر کنی قرآن بخون و به یه موضوع دیگ فک کن امیدوارم بهتر بشی من چن شبه اصن خوابم نمیبر ...

قربونت برم مرسی

اخ گفتی من که دیگه خواب به چشمام نمیاد