2777
2789
عنوان

خریدار نفهم

388 بازدید | 46 پست

یه پیر مرد مشتری خونه ماست تا الان چند بار اومده اول یه مقدار پولس نقد نبود چک‌ بود  گفتیم چک‌نه رفت چکو‌ فروخته نقد کرده اومده ولی انگار بارم به مقدار پولس نقد نبود می‌گفت موقع انتقال سند گفتم سند یه هفته میزنم بنامت گفت نه طول می‌کشه بعد رسیدیم به کولر خونه گفتم نه کولر رو خونه نیست گفت نه کولر باید روی خونه باشه گفت اگه اینطوریه باید پول کم کنی بازم گفتم خیلی به شما تخفیف دادم گفت پس من باید به بچه ها حرف بزنم فکرمون کنیم الان رنگ زده میگه من فعلا از خرید خونه منصرف شدم برام عجیبه از حرف من ناراحت شده یا کسی حرفی زده بهویی اینجوری شما بنظر شما کدومه قبلا خونه تخلف ساختمانی داشت رفت کمیسیون جریمه شدیم پرداخت کردیم الان سند گرفتیم

از اول باید میگفتین کولر رو خونه نیست.

چون معمولا کولر رو خونس

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اونقدر از این ادمهای مزخرف دیدم که حسابش از دستم در رفته خجالت نمیکشن مردای گنده عین خاله زنکها رفتار میکنن

منم خونه امو زیر قیمت فروختم خیلی زیر قیمت

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من اونقدر از این ادمهای مزخرف دیدم که حسابش از دستم در رفته خجالت نمیکشن مردای گنده عین خاله زنکها ر ...

ببین یعنی اعصابم ریخته بهم یهو زنگ زده میگه منصرف شدیم کلی بهش تخفیف دادم الان بنظرتون برا کولر هست یا کسی بدگویی کرده 

خب حق داره بنده خدا

کولر رو خونست 

اگه میخواستی نباشه باید از اول میگفتی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
خب حق داره بنده خداکولر رو خونست اگه میخواستی نباشه باید از اول میگفتی

یعنی بخاطر کولر اینجوری گفته یا کسی بد زبونی کرده ؟ فقط گفت منصرف شدیم از خرید فعلا میگم اگه کسی بد زبونی کرده بود حداقل  یه چیزی میگفت

ببین یعنی اعصابم ریخته بهم یهو زنگ زده میگه منصرف شدیم کلی بهش تخفیف دادم الان بنظرتون برا کولر هست ...

به نظرم از کولر لج کرده.

حالا این که گدشت دیگه ولش کن.

ولی برای مشتری بعدی حتما اگه نمیخوای کولر رو بدی از اولش بگو.یا از الان کولرت رو جمعش کن که نبینه

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
ببین یعنی اعصابم ریخته بهم یهو زنگ زده میگه منصرف شدیم کلی بهش تخفیف دادم الان بنظرتون برا کولر هست ...

نه اون از نرهای دهن بین هست حتما زنش چیزی گفته کولر بهونه است

از اولشم پولش کافی نبوده 

بره به دَرَک

ردش کن یه مشتری دیگه میاد اولش هم باهاشون طی کن بگو پولتو نقد میگیری کولر هم رو خونه نیست

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مگه کولر قیمتش چقدره ک خواستی با خودت ببری؟؟؟

بالای ۵۰ هست کولر.مگه کمه؟🤦‍♂️