یه پیر مرد مشتری خونه ماست تا الان چند بار اومده اول یه مقدار پولس نقد نبود چک بود گفتیم چکنه رفت چکو فروخته نقد کرده اومده ولی انگار بارم به مقدار پولس نقد نبود میگفت موقع انتقال سند گفتم سند یه هفته میزنم بنامت گفت نه طول میکشه بعد رسیدیم به کولر خونه گفتم نه کولر رو خونه نیست گفت نه کولر باید روی خونه باشه گفت اگه اینطوریه باید پول کم کنی بازم گفتم خیلی به شما تخفیف دادم گفت پس من باید به بچه ها حرف بزنم فکرمون کنیم الان رنگ زده میگه من فعلا از خرید خونه منصرف شدم برام عجیبه از حرف من ناراحت شده یا کسی حرفی زده بهویی اینجوری شما بنظر شما کدومه قبلا خونه تخلف ساختمانی داشت رفت کمیسیون جریمه شدیم پرداخت کردیم الان سند گرفتیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/