2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
شما بزرگواری منم با همین دلرحمی ها ازم سو استفاده شد بهترین کار این بود که محلشون ندادین شما وقتی شک ...

قوربونت برم من. دقیقا خیلی دل رحمم  اینقد از این دل گرمی  کشیدم .موقعی که میخاست ولم کنه گریه میکردم که نرو التماس میکردم بعد میگفت تو به درد من نمیخوری برو.میدونی بخاطر چی ولم کرد. به قول خودش بخاطر  اینکه ماه اول رابطه باهم زیاد دعوا داشتیم بعد  این یک ماه که داشت رابطه خوب میشد برگشت بهم گفت ببین تو همون دختر قبلی  .فکر کردی یادم میره  ماه اول رابطه چقد بحث داشتیم بهش گفتم بابا چیکار به گذشته داری این مدت رابطه خوب شده اینو ببین. عزیزم به مدت ۱۰ روز همه چیو خوب پبش بردم بخاطرش. گفتم بهش ببین رابطمون داره درست میشه  اوایل دعوا داشتیم الان خوبیم. یک کلام گفت نه من این ده روز حساب  نمیکنم  تو همون آدم قبلی من نمیخام ادامه بدم ولم کرد رفت.منم دیروز به خودم گفتم دیدی چقد بی‌رحم ولت کرد .بعد پیامی که داد راجب فوت اقوامش دیگه جوابش ندادم

پیام مرگ راجب قومش داده که چی یعنی منم یک روز میمیرم بگو خب بمیر مرگ حقه به سلامت

بهش پیام داده بودم دیگه آدم قبل نیستم برو به سلامت خوش باش. یهودیدم دیروز بعد چند ساعت برگشته  گفته پسر داییم فوت شده یکساعت بعد پیام دادنت. منم اینو که دیدم هیچی نگفتم  دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قوربونت برم من. دقیقا خیلی دل رحمم اینقد از این دل گرمی کشیدم .موقعی که میخاست ولم کنه گریه میکردم ...

🥲

چقدر بی‌شعور 

منم ازین آدما ی بی‌شعور و بیشرف تو زندگیم زیاد داشتم 

الان ولی سنگدل شدم 

دیگه نمیتونم عاشق شم

🥲چقدر بی‌شعور منم ازین آدما ی بی‌شعور و بیشرف تو زندگیم زیاد داشتم الان ولی سنگدل شدم دیگه نمیتونم ...

منم دیگه  اعتماد نمیکنم به آدما. دیروز که گفته بود قومشون مرده دوبار اومدم بگم تسلیت میگم. دوباره به خودم اومدم گفتم تو چرا تسلیت بگی . رابطه تموم شده رفته .به خودم‌گفتم نمیخاد دلت بسوزه اون موقع رفتنش دلت نسوخت برای تو داشتی زجه میزدی. منم پیام ندادم.بنظرت بهترین کار همین بود؟