2777
2789
عنوان

دیروز یه ادم عاقل نصیحت خوبی کرد به من مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 55 پست
نه کاملا درست من چند وقت پیش مهمونی بودم یه دختری اونجا بود چهره کاملا معمولی اندام نه چندان مناسب و ...

منم دیدم تو کلاس هی میگفتم خدایا اینکه بدون هیچ حسادتی واقعا خوشگل نیست چرا انقد همه دوسش دارن نگو ماشالا زبون داره خوش برخورده تا دلت بخواد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای خدا برات خواسته بخدا گیر اینا نیفتادی دنبال بهونه بددن انگار

ولی خیلی سیاست داشتن واسه پسرشون  😂

جلو پسرشون اینطوری بودن که اره ما به خواسته ات اهمیت میدیم نگا یه هفته اس دارم زنگ میزنم بهشون 

بعد تو عمل بهم زدن و بی احترامی کردن پسره هم ک نبود ببینه!

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی عبوس بودن با ساکت بودن فرق میکنه🥲 من ادم ساکتیم ولی مهربنم زودم گرم میگیرم

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً. اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

اره منطورم اینه که رفتار سبک و خنده های زیاد طرف و شاید جذب کنه ولی جذبش برای ازدواج نیست و صرفا خوش ...

اره من یه همکار دارم همینه با همه پسرا شرکت قاطی و جلف بازی ولی همشون اینو برا لاس زدن میخان کسی پیشنهاد ازدواج نداده بهش

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

اسی منم فکر میکردم ب این هست سعی کردم اجتماعی تر بشم. حتی با اونایی ک ازشون خوشم میومد ارتباط گرفتم و صحبت و خنده و .. ولی ب خدا هیچ فایده نداشت. بنظر من ب شانسه‌ دختر هم دیدم خیلی ساکت و نچسب یا غیر اجتماعی ولی راحت ازدواجش جور شده

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید