2777
2789
عنوان

با نهصد تومن چه ماشینی میشه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 63 پست
اره ماشین خوبیهبا کلاس هم هست برا خانوما

موتور جدیدش روکه به تازگی زدن شما داری یا موتور قبلی؟

سانروف هست برا شما یا بدون سانروف 

عذرمیخام وقتت رو میگیرم

کلا میخام بدونم چجوریه می ارزه یا نه 

برا سفر واینا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم که امتحان نکردم ولی تو آشناها و اقوام هرکی گرفته به ۶ماه نشده فروختهمیگن ماشین خوش دستی نیست ...

موتور قبلیش مزخرف بود طبق چیزایی ک خوندم ولی موتور جدیدش میگن اوکیه ولی کلا از نظر فنی نمیدونم چجوره

بازم ممنون از نظرت❤️

موتور جدیدش روکه به تازگی زدن شما داری یا موتور قبلی؟سانروف هست برا شما یا بدون سانروف عذرمیخام وقتت ...

موتور جدیدش رو من خبری ندارم

ماشین خوبیه گلم نگران نباش

سانروف هم داشت 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

ماهم میخوایم یه وام بگیریم امسال شاهین بخریمخوبه سواریش ؟ بین ۲۰۷ و شاهین موندیم همسرم میگه ۲۰۷ چون ...

بچه داری؟ با چقدر میخوای بخری؟ من اگر بچه نداشتم ۲۰۷ میگرفتم. ولی ۲۰۶ قبلا داشتم خرجش زیاده بعد ۶ سال به خرج میفته

موتور قبلیش مزخرف بود طبق چیزایی ک خوندم ولی موتور جدیدش میگن اوکیه ولی کلا از نظر فنی نمیدونم چجوره ...

💖💖

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ماهم میخوایم یه وام بگیریم امسال شاهین بخریمخوبه سواریش ؟ بین ۲۰۷ و شاهین موندیم همسرم میگه ۲۰۷ چون ...

3ساله شاهین صفرداریم ایرادی نداره بخرین مبارکه😃😃😃

وزن شروع 70ایشالاکه بیشترنیستم وزن هدفم 68وزن بعدیم 65اون یکی هدفم 63هدف آخر60ایشالا55شد😁

بچه داری؟ با چقدر میخوای بخری؟ من اگر بچه نداشتم ۲۰۷ میگرفتم. ولی ۲۰۶ قبلا داشتم خرجش زیاده بعد ۶ سا ...

نه بچه ندارم 

تا چند سال دیگه هم ندارم 

ثبت نامی میخام بخرم حدودا ۷۰۰ تومنی میشه وام وماشینمون رو هم ک بفروشیم 

اره دقیقا 

خدا شاهده همین الانم همسرم رادیات ماشین رو دراورده کنارم نشسته داره درستش میکنه😆