2777
2789

بهم گفت دوره الان دوره ای نیست که گوشه گیر و ساکت و خجالتی باشی الان فقط سر زبون راهتو باز میکنه

بچه ها من تو اجتماع بودم ولی مثل اوسکلا خجالتی و سرم تو لاک خودم بود یا کم حرف بودم حوصله حرفای چرت نداشتم  حوصله ادمارو نداشتم دیشب فهمیدم که علت اینکه  پیشنهاد درست حسابی ندارم سر زبون نداشتنمه کی از ادم کم حرف و بی زبون خوشش میاد حتی شده الکی حرف بزنید تعریف کنید بخندین خوش برخورد باشین که هر کی میبینه بگه دختره چقدر خوش برخورده الان نیاید بگید من اینجوریم پس چرا خاستگار ندارم قطعا نیستی خودت فکر میکنی هستی و اگرم سر زبون داری شاید علت دیگه ای داره بگرد اون پیدا کن برای من سرزبون نداشتنم بود اکثر مجردا رو دقت کنید زبون ندارن بخدا با زبون میشه مار قاشیه رو رام کرد خلاصه اینو من تازه متوجه شدم گفتم با شما هم خواهرانه به اشتراک بزارم .بوس به همتون♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من سر زبون دارم ی بار خانواده یکی از خاستگارام رفته بودن گفته بودن دختره زیاد میخنده (با ی لحنی انگار کم دارم)😐🤣

اندازه نگه دار ک اندازه نکوست ..

هرچند اونا چون مخالف نظر پسرشون بودن و میخواستن رد کنن این بامبولو دراورده بودن 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا من سر زبون دارم ی بار خانواده یکی از خاستگارام رفته بودن گفته بودن دختره زیاد میخنده (با ی لحنی ...

ادم خوس خنده که خیلی خوبه از خداشون باشه عین من عبوس خوبه😐من اینجوریم کلا😡😒