2777
2789
عنوان

دیروز یه ادم عاقل نصیحت خوبی کرد به من مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 55 پست
درسته خوش زبونی و خوش صحبت بودن ده هیچ خوش چهره بودن رو میزنه

والا دیدی بعصی ادما قیافشون خوشگلم نیست بعد میگی عجیبه فلانی چقدر به دلم نشسته بخدا برا همون زبونشه حالا یا الکی یا واقعی نمیدونم

منم کم حرفم 😅 

از اقای بستنی فروش(لقبش هست پخش کننده بستنی مدارسه *مدرسه خوشم میومد مثل ماست مینشستم  لا اخم نگاه میکردم‌. 

چه قدر  بستنی رایگان بمون میداد 😅😅

حیف بنده خدا خواهرش فوت کرد. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همون دیگه کاملا درسته چیزی که من نداشتم همه هم بهم میگفتن جدی نمیگرفتم

اره منطورم اینه که رفتار سبک و خنده های زیاد طرف و شاید جذب کنه 

ولی جذبش برای ازدواج نیست و صرفا خوش گذرونیه

خودتو دوس داشته باش❤️
منم کم حرفم 😅 از اقای بستنی فروش(لقبش هست پخش کننده بستنی مدارسه *مدرسه خوشم میومد مثل ماست مینشستم ...

منم فگر میکردم چه ادم خاص و خفنیم به پسرا اخم میکردم یارو میگرخه خب😐

به نظر من میشه دختر آروم و با وقاری بود و به موقعش هم حرفی برای گفتن داشته باشه‌.

مثلا خودمن شخصیت آرومی دارم کم حرفم کلا .ولی توی محل کار یا توی جمع اگه لازم باشه حرفمو میزنم نظرمو بیان میکنم توی بحثا شرکت میکنم

ادم خوس خنده که خیلی خوبه از خداشون باشه عین من عبوس خوبه😐من اینجوریم کلا😡😒

اینا یه هفته تمام التماس میکردن بزارید بیایم خاستگاری 

پسرشون منو دیده بود و خوشش اونده بود خانواده رو فرستاده بود جلو 

من همون اول فهمیدم مادره خوشش نیومده ازم ..

دیگه بعد کلی اصرار پدرم قبول کرد اومدن 

مادرش و مادر بزرگش و یکی از خاله هاش یا عمه هاش با یکی از خواهراش 

ببین کل مراسم عین میرغضب نشسته بودن ی گوشه با اخم نگا میکردن 

بعدا هم از طرف اونا جواب منفی اومد 😂بابام از پسره پرسید میشه بپرسم چیشد اونهمه اصرار و ..؟ 

اونم گفته بود مادر و مادر بزرگم میگن دخترتون زیاد میخنده=| و بهمون اب تعارف نکرد اول خودش خورد 

من فقط لبخند زده بودم وقتی ۵ نفر اخمو زل زدن بم😬💔

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا دیدی بعصی ادما قیافشون خوشگلم نیست بعد میگی عجیبه فلانی چقدر به دلم نشسته بخدا برا همون زبونشه ...

نه کاملا درست من چند وقت پیش مهمونی بودم یه دختری اونجا بود چهره کاملا معمولی اندام نه چندان مناسب ولی چنان با زبونش دلبری می‌کرد که همه رو جذب خودش کرده بود که دیگه چهره و اندام اصلا به چشم نمیومد  بعد اونوقت من چهره خوب قد و اندام خوب عین اسگلا وایساده بودم یه گوشه

منم فگر میکردم چه ادم خاص و خفنیم به پسرا اخم میکردم یارو میگرخه خب😐

اره. این بار اومد بخندم یعنی. 

نگه این معلم چه اسکله 🤣

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بیشتر ببینید