2777
2789
عنوان

دیروز یه ادم عاقل نصیحت خوبی کرد به من مجردا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 55 پست

اکثر جامعه همینه

اما طرف ما دختر کم حرف طرفدار داره که بنظرم خوب نیست

یعنی روزی میرسه به اون چیزی که میخوایم برسیم...🦋 ● دختر آذربایجان🌙عاشق شهرم تبریز♥️ ●👗👠Sewing and clothing design ●بعضی وقتا لایک کردنم برابر با جواب آره هست چون حوصله ریپلای ندارم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من کم حرفماصلا تحمل آدمای پرحرفو ندارم... اصن پرحرف ببینم فرار میکنم

ببین تعادل نگه دار نه خیلی پر حرف و وراج نه کم حرف باید حرف بزنی تا دیده بشی تا خودتو نشون بدی وگرنه تو اپشن خالص باش وقتی حرف نزنی ادما از کجا بدونن

ببین تعادل نگه دار نه خیلی پر حرف و وراج نه کم حرف باید حرف بزنی تا دیده بشی تا خودتو نشون بدی وگرنه ...

من دیگه نمیتونم شخصیتمو تغییر بدم، با همین کم حرفی کنار اومدم، خوششون اومد چ بهتر. نیومدم مهم نیس

من اصلا تو اجتماع نیستم اگرم باشم حرف نمیزنم خجالت میکشم جرات ندارم عین بچه هام هیشکی منو جدی نمیگیره هیچ دوستی ندارم 

دوس ندارم طرف مقابلم مثل خودم باشه میخام شر و شیطون باشه

من لالم لاااااااااااااال😭😭😭😭😭😭😭

خیلی خوشگل و ماهم. از همه نظر هم اوکیم. فقط مشکلم خجالتی بودنه. اعتماد به نفس قد املت. سر زبون صفففففر😭😭😭😭😭 اصصصلاً شاد نیستم.

دلگیرم

افسرده‌ام😭😭😭😭

می‌بینم دخترای هم سن و سال من چجور شاد و جینگولن حرص می‌خورم که چرا من اینجورم😭😭😭😭

اصلاً نمی‌خندم.

خنده‌م نمیاد خب😭😭😭😭😭

وقتی خنده‌م نمیاد به چی بخندم؟؟؟

از بحثای خاله زنکی بدم میاد. اصن من مال این دنیا نیستم انگار! از مریخ اومدم😭😭😭😭😭😭😭

کاش یه نفری کمکم می‌کرد از این اوضاع خارج شم.

به خاطر این وضعیتم همه‌ی هم سن و سالام طردم می‌کنن. 

الهی هیچ کس دچار نشه به وضعی که من توشم

لایک کنید. حال می‌ده

من اصلا تو اجتماع نیستم اگرم باشم حرف نمیزنم خجالت میکشم جرات ندارم عین بچه هام هیشکی منو جدی نمیگیر ...

منم مثل شمام  قبلا که تو اجتماا بودم اجتماعی نبودم اگرم بخوام با کسی دوست بشم بقول شما ادم برونگرا اننخاب میکنم چون واقعی دوستی با یکی مثل خودم کسل کننده اس

من لالم لاااااااااااااال😭😭😭😭😭😭😭خیلی خوشگل و ماهم. از همه نظر هم اوکیم. فقط مشکلم خجالتی بودنه ...

منم خودم عین تو ام میرم کلاس میگم خدایا اینا به چی میخندن خوشبحالشون الکی خوشن . بعدا فهمیدم کار درستو اینا میکننن منم مثل شما حوصله حرف ندارم اونم حرفای بی خود و بی محتوا ولی چاره چیه اینطوری تهش خودمون میبازیم حرف نزنی دخترا زرنگ حقتو مبخورن تو که خوشگلی شرایطتت اوکیه حیف لگد بزنی به بختت بعد یکی که نصف تو هم نیست با زبونش بهترینارو جذب کنه و واقعا هم میکنه قطعا هممون دور و اطرافمون دیدیم 

اره من یه همکار دارم همینه با همه پسرا شرکت قاطی و جلف بازی ولی همشون اینو برا لاس زدن میخان کسی پیش ...

اره عزیزم اون خودش تعیین کرده که چطوری باهاش رفتار کنن

خودتو دوس داشته باش❤️