2777
2789
عنوان

شوهر مامانم همش مامانمو جلو منو داداشم بوس میکنه یغل میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9283 بازدید | 170 پست
آره واقعا چرا استاتر رو درک نمیکنید نگران داداش کوچیکشه خب خانوما شما ها واقعا باباتون تو روی شما ما ...

اره بابای من میکرد اینکارو و الانم می‌کنه و واقعا لذت میبردم و میبرم 

این لحظه برام فوق العادس ک میبینم بهم دیگ محبت میکنن

و همو دوست دارن

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بوس و بغل مگه جنبه ی بدی داره؟؟؟؟

نه وای جلو یه بچه پس فردا روز میره تو مدرسه به دوستاش میگه به گوش معاون و معلم اولیا برسه بد میشه بچه ان خب من تا مادربزرگ و پدربزرگم دعوا میکنن پسر خالم بچه بود میرفت تو مدرسه تعریف می‌کرد خالم ناراحت بود

خودت چند سالته شوهره با شما مهربونه ؟ نظر اینا روت نداره

۱۸

نه نداره باهامون خوبه مثل یه دوسته ببشتر اصلا چون من دوس نداشتم مامانم اینجوری معرفی کرد که پسر دوستمون بخاطر همین الان واسم سخته این چیزا

شما خودت عجیبی 

حالا اگه مادرتو در حد یه خدمتکارم حساب نمیکرد میومدی میگفتی مامانم زیر مشت و لگدش ناپدری خفه میشه 😑😑😑

چرا از دیدن محبت اینطوری رفتار میکنید ؟!!!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اره بابای من میکرد اینکارو و الانم می‌کنه و واقعا لذت میبردم و میبرم این لحظه برام فوق العادس ک میبی ...

عزیزم بابام نیست

وگرنه حاضرم همه زندگیمو بدم که مادر پدرم همو ببوسن جلوی ما 

خیلی حس خوبی میدع به ادم صدرصد 

ولی وقتی پدرتون نباشه میفهمی چقدر بدع

اره بابای من میکرد اینکارو و الانم می‌کنه و واقعا لذت میبردم و میبرم این لحظه برام فوق العادس ک میبی ...

تاپیک ممکنه فیک باشه ولی فقط طرز فکر کاربرا‌...بوس و بغل براشون فاجعه اس ...و اینکه مرد ۴۲ ساله با خانم ۲۷ ساله بره کاملا اوکی هستش اما برعکسش واااااای میشه شوگر

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
خرجمم نمیده تازه خرج اونم مامانم میدهسنشم خیلی کمتره ۲۷ سالشه مامان من ۴۲😐🤦🏻‍♀️

وای خدای من.

ناراحت نشی عزیز.ولی مامانت چقدر بی فکره که دوتا بچه داره یه پسر و یه دختر.انگار بچه سومش رو ب فرزندی قبول کرده.

متاسفم عزیزم.خیلی ناراحت شدم

آره واقعا چرا استاتر رو درک نمیکنید نگران داداش کوچیکشه خب خانوما شما ها واقعا باباتون تو روی شما ما ...

اره ما لذت میبریم از اینکه بهم محبت میکنن ، بخاطر همینه که زندگی بچه هاشون موفقیت آمیز نیست چون پدرمادرتون بهم دیگه محبت ندارن 

پسرا  باید رفتار درست با همسرشون رو از پدرشون یادبگیرن

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

میدونی تو بعضی خانواده ها جا نیوفتاده بابته سخت گیری ها

خب منم میگم اشتباهه و باید جا بیوفته

ینی چی ک دعوای پدر مادرو میبینن براشون مهم نیس

بعد ابراز علاقه و محبت بده ؟

اطراف ما هرکس این محبت پدر و مادرو دیده خیلی سالمه و بلده خودش هم ابراز علاقه کنه و زندگی خوبی داره 

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
عزیزم بابام نیستوگرنه حاضرم همه زندگیمو بدم که مادر پدرم همو ببوسن جلوی ما خیلی حس خوبی میدع به ادم ...

مامانت نخواسته دیگه با بابات باشه به هر دلیل

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید
میدونی تو بعضی خانواده ها جا نیوفتاده بابته سخت گیری ها

اگه بابای خودم بود که مشکلی نبود!! متوجه میشید من چون پدر خودم نیست اذیت میشم

وگرنه اگه پدر خودم بود دنیارو بهم میدادن