2777
2789
عنوان

شوهر مامانم همش مامانمو جلو منو داداشم بوس میکنه یغل میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 9291 بازدید | 170 پست
تاپیک ممکنه فیک باشه ولی فقط طرز فکر کاربرا‌...بوس و بغل براشون فاجعه اس ...و اینکه مرد ۴۲ ساله با خ ...

قطعا فیکه

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خرجمم نمیده تازه خرج اونم مامانم میدهسنشم خیلی کمتره ۲۷ سالشه مامان من ۴۲😐🤦🏻‍♀️

مامانتون چطور قبول کردن .معلو مه که به خرف مادرت گوش نمیکنه .اخه 27سالگی کجا و42سالگی کجا .تا این مرد بخاد پخته بشه درک کنه هر رفتاری رو جلو بچه ها نداشته باشه .

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

عزیزم بوسیدن انقد چیز عجیبیه ؟ یعنی شما پدرمادرتون همدیگه رو نمیبوسن ؟ اتفاقا باعث محبت بیشتر میشه پ ...

چون فقط بوس نیست که یه جورایی مادره رو میچلونه یا داره ببخشیدا لاس میزنه یا با ولع که حس جنسی رو داره نشون میده که زده بالا. یه جور حس بد میده به بچه ها . خورده مادرم معذب میشه . وگرنه بوس و یا بغل سنگین رنگین آره آسیب نمیزنه ولی لاس زدن آسیب میزنه

عزیزم بابام نیستوگرنه حاضرم همه زندگیمو بدم که مادر پدرم همو ببوسن جلوی ما خیلی حس خوبی میدع به ادم ...

خب بخاطر برادرت سعی کن حس بد نداشته باشی یا حداقل نشون ندی

یا ب برادرت بگو خداروشکر م اینا رابطشون خوبه خداروشکر ک مامان خوشحاله ذهنیتشو عوض کن

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
تاپیک ممکنه فیک باشه ولی فقط طرز فکر کاربرا‌...بوس و بغل براشون فاجعه اس ...و اینکه مرد ۴۲ ساله با خ ...

نه تاپیک که فیک نیس

ولی من نمیگم چرا مامانم اینکارو کرد خب اونم انسانه حقشه با کسی ک دوس داره باشه

من فقط از این قضیه حس بدی میگیرم همین

وگرنه خیلی ادم خوبیه

اگه ازدواج کرده باشن و واقعا مامانتا دوس داشته باشه اشکال نداره...ولی در کل باید بگم اگه مرده فهمیده ایی بود درک میکرد و جلوی شما این رفتارا رو ازخودش نشون نمیداد چون شرایطتون خاصه فرق میکنه با زن و شوهری که بچه هاشون از خونه خودشونن

نه وای جلو یه بچه پس فردا روز میره تو مدرسه به دوستاش میگه به گوش معاون و معلم اولیا برسه بد میشه بچ ...

تفکرات ایرانی : 

عزیزم پس بچه ها باید چجور رفتار درست رو با همسرشون یادبگیرن ؟ 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

خودت چند سالته پسره خیلی سنش کمه شوگر مامای گرفته خرجشو هم مامانت میده

بر عکسش درسته؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بیشتر ببینید

امیدوارم که سرکارمون گذاشته باشی و یک مادر با دوتا فرزند و ۴۲ سال سن نرفته باشه با پسر ۲۷ ساله

خدایا به حق این روزهای عزیز خودت ظهور کن

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

چون فقط بوس نیست که یه جورایی مادره رو میچلونه یا داره ببخشیدا لاس میزنه یا با ولع که حس جنسی رو دار ...

مگه تو‌استارتری ؟

بیشتر محبت ب همسر و نشون داداشت ک بچه است میده 

برای تو اذیت کنند‌س چون بزرگی 

ولی برای داداشت بد آموزی نداره

محبت و نشون میده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید