2777
2789
عنوان

به جاری هاتون حسودیتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 24 پست
من متنم رو بد نوشتم فک کنم🥺من فقط خواستم ببینم علت اینکه ی خانم در دیدار اول بهم اخم میکنه و چشم بر ...

اهان...

نمیدونم به نظرم هر دلیلی ممکنه داشته باشه...

باید یکم زمان بگذره و چند بار ببینیش ...

زود نزار پای حسادت...

وقتی کاری نکردی باهاش نه دعوا نه مشکل بله حسادت یا شاید مادر شوهرت حرفی زد این بار اینجوری بگو مشکلی ...

من مادرشوهر ندارم 

خانواده شوهر این خانم با من که مجردم خیلی خوش رفتارن 

پسرشونم همینطور 

مخصوصا مادر پسره کلا با لبخند هر جا میبینه منو خیره میشه بهم

برای همین رفتار این خانم برام عجیبه 

چون من واقعا باهاش برخورد نداشتم و توقع نداشتم در دیدار اول انقدررر رو هوا باشه 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم از جاری هام چیزی کم ندارم که بالاترم هستم 

البته اونا تو هرچیزی بالاتر باشند برام اهمیت ندارد

اما یکسری از جاری ها واقعا روانی و عقده ای ان 

جاری من نزاشت وارد بشم شروع کرد به اذیت کردن و کرم ریختن منم بهونه میارم رفت آمد نمیکنم

تو کامنت ها گفتم منظورم رو واضح تر

خییییییلی رویابافی😶‍🌫️ 

یه خانمی که پسر مجرد داره بهت لبخند زده و نگات کرده، بعد تو در این فکری که چون عروسشون از من خوشش نمیاد پس حتما به من حسودی می‌کنه و می‌خواد منو از چشم خانواده شوهر آینده‌م بندازه. 

بعدا هم اگه وصلت سر نگیره (که اصلا پای وصلتی در میون نیست فعلا) پیش خودت میگی تقصیر این خانم بود 

خییییییلی رویابافی😶‍🌫️ یه خانمی که پسر مجرد داره بهت لبخند زده و نگات کرده، بعد تو در این فکری که ...

رویابافی؟

من همینطوری نیومدم تاپیک نزدم و ادما از برخورد افراد به چیزایی پی میبرن و در ضمن شخصی که بهش اشاره میکنم رو اصلا دوست ندارم که بخوام وقت بزارم رویابافی کنم و ...

فقط رفتار عروس خانواده برام عجیب بود 

در ضمن پسر اون خانواده با من تا چندی پیش در حد سلام هم ارتباط نداشته الان رفتار خودش و خانوادش ۱۸۰ درجه تغییر کرده و این که میگم منظور دارن فقط حرف من نیست